inhuis bij onze zakelijke klanten: Masterwatt

Zakelijk project Masterwatt - inhuis plaza

Antraciete zipscreens voor nieuw bedrijfspand

Masterwatt in Ridderkerk is specialist in elektrisch verwarmen. Het is een jong bedrijf waar duurzaamheid belangrijk is. Het nieuwe bedrijfspand waarin zij zich hebben gevestigd beschikt over grote raampartijen, wat op zonnige dagen voor een warm kantoor zorgt. Screens zijn in dit soort situaties de perfecte oplossing om de warmte en felle zon buiten te houden en tevens voldoende daglicht binnen te laten.

Screens houden tot wel 90% van de zonnewarmte tegen dat via ruiten binnenkomt. Dit zorgt ervoor dat de temperatuur op kantoor op zonnige dagen aangenaam blijft en de airco in de zomer niet op volle toeren hoeft te draaien.

Zakelijk advies op maat?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou op kantoor langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw situatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

Zonweringspecialist Eddy

Zonweringspecialist Eddy

Windvast en bestand tegen storm

Naar aanleiding van het advies van één van onze specialisten, heeft Masterwatt gekozen het Roma ZipScreen.2 in de kleur charcoal. Het grote pluspunt van deze zipscreens is dat het doek zeer strak in twee zijgeleiders gespannen wordt. De combinatie met een verzwaarde onderlat maakt dat dit type screen zeer bestand is tegen harde windstoten en regen. 

Al onze screens worden elektrisch geleverd met veelal de zeer kwalitatieve Somfy motoren. Voor optimaal bedieningsgemak positioneer je de screens in iedere gewenste positie met een afstandsbediening of vanaf je smartphone met de Somfy app. 

Wél naar buiten, maar niet naar binnen kijken

Je kunt door het doek van een screen altijd nog naar buiten kijken, maar mensen kijken vanaf de buitenkant niet naar binnen*. Dit zorgt voor voldoende daglicht op kantoor en privacy voor je werknemers. Onze screens worden volledig op maat gemaakt en zijn geschikt tot wel 6 meter hoog en 6 meter breed. 

Bij inhuis plaza vind je een uitgebreide assortiment met diverse toepassingen, systeemkleuren en doekkleuren. Zo vinden we voor ieder kantoor en iedere werkplek de perfecte oplossing als het gaat om zonwering op maat! 

*Let op; wanneer het buiten donker is en binnen brandt er licht, dan zijn er wel silhouetten zichtbaar.

Producten

ZipScreen.2 | Roma
Uitvoering kap: Vierkant
Doekkleur: Charcoal (010010)
Type systeemkleur: Mat
Systeemkleur: ROMA 7016

Fotografie: Emma Groenenboom 

Waarom inhuis plaza?

inhuis plaza is de specialist op het gebied van raamdecoratie en zonwering op maat, ook voor de zakelijke markt. Of je nu op zoek bent naar jaloezieën voor kantoor, gordijnen voor hotelkamers, screens voor een nieuwbouwproject of een markies voor je winkel, wij vinden altijd een passende oplossing!

Advies van specialisten | Ook op locatie

Eigen meet- en montageservice

Trustpilot score: 4.8/5 uit 2.367 reviews

Tot 5 jaar garantie | Ook op de montage

Nienke avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven