Crazy Summerdeals: 20% korting!

RITZ SCREEN V599 | VERANO SAMENSTELLEN

Het V599 model is geschikt voor middelgrote of grote ramen en bevat een speciale, grotere bovenbak welke stijlvol is vormgegeven. Door de keuze uit meer dan 90 unieke screendoeken creëert u een unieke uitstraling voor uw screen op maat. U stelt deze volledig samen en kunt d... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS:
Levertijd: 15-20 werkdagen
Garantie: 5 jaar

Ritz screen V599 | Verano OP MAAT

De Verano screen V599 is verkrijgbaar in maximale maten van 4 meter breed en 3,5 meter hoog. Bij de elektrische bediening heeft u de keuze om voor een afstandsbediening te kiezen, zo kunt u vanaf uw bank of andere comfortabele plek gemakkelijk de screen bedienen.

Uitvoering Verano screen V599

De screen wordt in gesloten toestand volledig in de cassette opgenomen, waardoor het doek goed beschermd is tegen slechte weersinvloeden en vuil. Als extra optie is het mogelijk om vitro kleuren of metro kleuren toe te voegen, dit kan bijvoorbeeld een zachte kleur bruin of grijs zijn.

Pluspunten en Minpunten

  • 5 jaar garantie
  • Geschikt voor middelgrote en grote ramen
  • Veel privacy
  • Op maat gemaakt
  • Maximaal 4 m breed en 3,5 m hoog
  • Geen minpunten

Ritz screen V599 | Verano

Het V599 model is geschikt voor middelgrote of grote ramen en bevat een speciale, grotere bovenbak welke stijlvol is vormgegeven. Door de keuze uit meer dan 90 unieke screendoeken creëert u een unieke uitstraling voor uw screen op maat. U stelt deze volledig samen en kunt deze perfect laten aansluiten op bij uw woning of uw terras.

Voordelen Verano screen V599

Met de Verano screen V599 kiest u voor een veilige screen. De screen is namelijk voorzien van het TÜV-keurmerk, dit houdt in dat u voorzien bent van een product met hoge kwaliteitseiesen en veiligheidseisen. De screen is echter ook toepasbaar in combinatie met een terrasoverkapping. Zo kunt u de screen ook laten functioneren als horrengaas, waardoor insecten bij u uit de buurt blijven. De screen sluit altijd aan bij uw persoonlijke wensen door de vele kleuren en mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. De Verano screen V599 wordt uiteraard voor u op maat gemaakt. Ook krijgt u een garantie van vijf jaar op de Verano onderdelen.

Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ze zijn vooral geschikt voor toepassing waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Ze kunnen overdag tevens worden gebruikt als inkijkwering. Deze windvaste zonwering wordt veel door architecten toegepast op grotere gebouwen.

Ja, screens geven u veel privacy. Als u het screen volledig laat zakken kan u nog wel goed naar buiten kijken, terwijl mensen van buitenaf niet naar binnen kunnen kijken. 

Ritzscreens hebben een rits in de rail (aan de zijkant) waardoor deze windvast is en geen licht aan de zijkant doorlaat. Een gewone screen heeft geen rits maar een naad tussen de zijrail en het doek. 

Als u wilt voorkomen dat er atmosferische (het weer) aanslag zich gaat hechten en invreten op de coating en het aluminium, kunt u het beste een niet agressief schoonmaakmiddel gebruiken. Daarna is naspoelen en afnemen met een zeem voldoende.

Het weer in Nederland kan best grillig zijn. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment kan er een fikse wind opsteken. En dan gaat het ook nog eens regenen. U kunt meteen naar huis om uw scherm in te draaien, maar het kan gelukkig ook makkelijker. Door het toepassen van een zon –en windautomaat helpt u om het risico op windschade te verkleinen. Bij teveel wind gaat uw zonwering direct in ook al blijft de zon op dat moment schijnen. Gaat de wind weer liggen dan zal na een ingestelde tijd en de zon schijnt nog steeds uw zonwering weer uitgaan. U kunt deze automaat ook uitrusten met een optionele regensensor.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hierover meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Ja, de aandrijvingen die wij leveren kunnen in zowel nieuwe als bestaande situaties worden geplaatst. Ook de vorm en afmetingen geven in de meeste gevallen geen probleem. Wanneer u hier over meer informatie wilt ontvangen en een advies op maat, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

De motor wordt tijdens de productie in het scherm geïntegreerd in de oprolbuis. Daar overheen wordt het doek of rolluikpantser gespannen. De 230V draad gaat naar de voeding.

INHUIS geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle aandrijvingen. Op alle besturingen zoals de afstandsbediening en zon- en windautomaat geeft INHUIS twee jaar fabrieksgarantie.

Wij adviseren dan om direct contact met ons op te nemen om uw probleem op te lossen. Kijkt u ook op onze klantenservice pagina voor meer informatie en downloads.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale breedte: 4 meter
Maximale hoogte: 3,5 meter
Doorsnede onderlijst: 27 mm breed x 45 mm hoog
Doorsnede HTF geleider: 35 mm breed x 51 mm hoog
Standaarduitvoering: Inclusief motor
Insectenwerend door borstel in de onderlijst
Windvast
Montage kan zowel op de dag als in de dag
Kleuren: Technisch zilver, ivoor, wit en antraciet structuurlak
Verschillende doekkleuren: 90
Let op: De doeken hebben verschillende (lichtinval)waardes, wanneer u hier verdere informatie over wenst, vernemen wij dit graag
Extra opties: Antraciet uitvoering
Alternatieve RAL-kleuren of voeg Soft Touch structuurlakken toe
Vitro- en metro colors