Houd jij van een stoer interieur met karakteristieke kleuren of bestaat jouw interieur uit rustige kleuren? Jaloezieën zijn er in verschillende kleuren en materialen en dat maakt ze voor iedere woonstijl geschikt. Voor welke kleur jaloezie kies jij?
 

Zwarte jaloezieën: perfect voor industriële en moderne interieurs

Zwarte jaloezieën contrastreren mooi met de rest van het interieur. Ze zorgen daarmee voor geborgenheid in de kamer. Dit zie je bijvoorbeeld in het interieur van Fred van Leer en Jeroen Hertzberger. Zwarte houten jaloezieën zijn tijdloos. Ze vallen op maar hebben tegelijkertijd ook een stijlvolle uitstraling. Houd jij van spannende contrasten? Kies dan voor zwarte (houten) jaloezieën.
 Bekijk het interieur van Jeroen Hertzberger
Bekijk het interieur van Fred van Leer

 

Witte jaloezieën: geschikt voor ieder interieur

Wit is verreweg de populairste kleur onder de jaloezieën. Ze passen in bijna ieder interieur. Of je nu een scandinavisch, modern, landelijk of bohemien interieur hebt. Witte houten jaloezieën ogen rustig en natuurlijk. De witte kleur zorgt ervoor dat de kamer zo ruimtelijk mogelijk oogt. Of dat nu een woonkamer, slaapkamer of keuken is.
 


 

Bekijk het interieur van familie Wennekes
 

Grijze jaloezieën: iedere tint een eigen karakter

Grijs heeft verschillende tinten, namelijk witgrijs, lichtgrijs, grijs of antraciet. Door de kleurnuances heeft iedere grijstint haar eigen effect. Of je er nu een rustige, koele of krachtige sfeer mee wilt creëren in je ruimte. Grijze jaloezieen combineren mooi met de kleurtinten okergeel, koper en rood. Je vindt de kleur grijs binnen de collectie houten jaloezieën en aluminium jaloezieën.
 


 

Houtkleurige jaloezieën: warm & extra natuurlijk

Houtkleurige jaloezieën geven een warme, natuurlijke uitstraling en zorgen voor rust en kalmte in je interieur. Er zijn verschillende typen hout waarvoor je kunt kiezen. Zo zijn er jaloezieën van Lindehout, Abachi hout en Bamboe. De Abachi jaloezieën hebben een houtnerf en de Bamboe jaloezieën hebben een zichtbare houtnerf. 
 


 

Kleurstalen: nooit meer de verkeerde jaloezie bestellen

De kleuren op je scherm kunnen altijd iets afwijken van de daadwerkelijke kleur van de jaloezie. Twijfel je of de kleur goed in je interieur past? Je kunt bij INHUIS Plaza gratis kleurstalen aanvragen van zowel aluminium als houten jaloezieën. Je vraagt ze aan via de website en we sturen de kleurstalen dezelfde werkdag nog naar je op!

Heb je nog een vraag over welke kleur jaloezieën je moet kiezen? Je kunt je vragen altijd stellen via de chat, whatsapp of per e-mail.


VORIGE

Hor voor je schuifpui: welk type kies jij?

VOLGENDE

Nieuwe Luxaflex® shop bij INHUIS Plaza