Welke kleur jaloezieën kies jij?

Zwarte houten jaloezieën INHUIS

Rust in je interieur creëer je door de kleuren in een goede harmonie te brengen. Door de kleuren uit je interieur terug te laten komen in de raamdecoratie, zorg je voor sfeer en eenheid. Bij het uitzoeken van jaloezieën is de kleur dan ook van groot belang. Houd jij van een stoer interieur met karakteristieke kleuren of bestaat jouw interieur uit rustige kleuren? Jaloezieën zijn er in verschillende kleuren en materialen en dat maakt ze voor iedere woonstijl geschikt. Voor welke kleur jaloezie kies jij?

Populaire jaloezieën:

Zwarte houten jaloezieën INHUIS
Houten jaloezieën
Aluminium jaloezieën INHUIS
Aluminium jaloezieën
Zwarte houten jaloezieën INHUIS
Houten jaloezieën
Aluminium jaloezieën
Aluminium jaloezieën

Zwarte jaloezieën: perfect voor industriële en moderne interieurs

Zwarte jaloezieën contrasteren mooi met de rest van het interieur. Ze zorgen daarmee voor geborgenheid in de kamer. Dit zie je bijvoorbeeld in het interieur van Fred van Leer en Jeroen Hertzberger. Zwarte houten jaloezieën zijn tijdloos. Ze vallen op maar hebben tegelijkertijd ook een stijlvolle uitstraling. Houd jij van spannende contrasten? Kies dan voor zwarte (houten) jaloezieën.

Zwarte houten jaloezieën INHUIS Jeroen Hertzberger
Zwarte houten jaloezieën INHUIS Fred van Leer

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!
INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratie specialist
Annemiek

Witte jaloezieën: geschikt voor ieder interieur

Wit is verreweg de populairste kleur onder de jaloezieën. Ze passen in bijna ieder interieur. Of je nu een Scandinavisch, modern, landelijk of bohemien interieur hebt. Witte houten jaloezieën ogen rustig en natuurlijk. De witte kleur zorgt ervoor dat de kamer zo ruimtelijk mogelijk oogt. Of dat nu een woonkamer, slaapkamer of keuken is.

Witte houten jaloezieën INHUIS

Grijze jaloezieën: iedere tint een eigen karakter

Grijs heeft verschillende tinten, namelijk witgrijs, lichtgrijs, grijs of antraciet. Door de kleurnuances heeft iedere grijstint haar eigen effect. Of je er nu een rustige, koele of krachtige sfeer mee wilt creëren in je ruimte. Grijze jaloezieen combineren mooi met de kleurtinten okergeel, koper en rood. Je vindt de kleur grijs binnen de collectie houten jaloezieën en aluminium jaloezieën.

Aluminium jaloezieën INHUIS

Houtkleurige jaloezieën: warm & extra natuurlijk

Houtkleurige jaloezieën geven een warme, natuurlijke uitstraling en zorgen voor rust en kalmte in je interieur. Er zijn verschillende type hout waarvoor je kunt kiezen. Zo zijn er jaloezieën van Lindehout, Abachi hout en Bamboe. De Abachi jaloezieën hebben een houtnerf en de Bamboe jaloezieën hebben een zichtbare houtnerf. 

Eikenkleur houten jaloezieën INHUIS

Kleurstalen: nooit meer de verkeerde jaloezie bestellen

De kleuren op je scherm kunnen altijd iets afwijken van de daadwerkelijke kleur van de jaloezie. Twijfel je of de kleur goed in je interieur past? Je kunt bij INHUIS Plaza gratis kleurstalen aanvragen van zowel aluminium als houten jaloezieën. De kleurstalen zijn online aan te vragen en worden dezelfde werkdag nog verstuurd!

Heb je nog een vraag over welke kleur jaloezieën je moet kiezen? Je kunt je vragen altijd stellen via de chat, WhatsApp of per e-mail.

Doe inspiratie op!

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen