Welke kleur jaloezieën kies jij?

Rust in je interieur creëer je door de kleuren in een goede harmonie te brengen. Door de kleuren uit je interieur terug te laten komen in de raamdecoratie, zorg je voor sfeer en eenheid. Bij het uitzoeken van jaloezieën is de kleur dan ook van groot belang.

Houd jij van een stoer interieur met karakteristieke kleuren of bestaat jouw interieur uit rustige kleuren? Jaloezieën zijn er in verschillende kleuren en materialen en dat maakt ze voor iedere woonstijl geschikt. Voor welke kleur jaloezie kies jij?

Zwarte jaloezieën: perfect voor industriële en moderne interieurs

Zwarte jaloezieën contrastreren mooi met de rest van het interieur. Ze zorgen daarmee voor geborgenheid in de kamer. Dit zie je bijvoorbeeld in het interieur van Fred van Leer en Jeroen Hertzberger. Zwarte houten jaloezieën zijn tijdloos. Ze vallen op maar hebben tegelijkertijd ook een stijlvolle uitstraling. Houd jij van spannende contrasten? Kies dan voor zwarte (houten) jaloezieën.

Binnenkijken bij onze klanten met zwarte houten jaloezieën

Jeroen Hertzberger
Fred van Leer
Familie Verboven

Witte jaloezieën: geschikt voor ieder interieur

Wit is verreweg de populairste kleur onder de jaloezieën. Ze passen in bijna ieder interieur. Of je nu een scandinavisch, modern, landelijk of bohemien interieur hebt. Witte houten jaloezieën ogen rustig en natuurlijk. De witte kleur zorgt ervoor dat de kamer zo ruimtelijk mogelijk oogt. Of dat nu een woonkamer, slaapkamer of keuken is.

Binnenkijken bij onze klanten met witte houten jaloezieën

Familie Wennekes
Familie van der Veer

Grijze jaloezieën: iedere tint een eigen karakter

Grijs heeft verschillende tinten, namelijk witgrijs, lichtgrijs, grijs of antraciet. Door de kleurnuances heeft iedere grijstint haar eigen effect. Of je er nu een rustige, koele of krachtige sfeer mee wilt creëren in je ruimte. Grijze jaloezieen combineren mooi met de kleurtinten okergeel, koper en rood. Je vindt de kleur grijs binnen de collectie houten jaloezieën en aluminium jaloezieën.

Binnenkijken bij onze klanten met antraciete jaloezieën

Rob, Tosca en James
Houten jaloezieën keuken wenge
Familie Dits

Houtkleurige jaloezieën: warm & extra natuurlijk

Houtkleurige jaloezieën geven een warme, natuurlijke uitstraling en zorgen voor rust en kalmte in je interieur. Er zijn verschillende typen hout waarvoor je kunt kiezen. Zo zijn er jaloezieën van Lindehout, Abachi hout en Bamboe. De Abachi jaloezieën hebben een houtnerf en de Bamboe jaloezieën hebben een zichtbare houtnerf. 

Kleurstalen: nooit meer de verkeerde jaloezie bestellen

De kleuren op je scherm kunnen altijd iets afwijken van de daadwerkelijke kleur van de jaloezie. Twijfel je of de kleur goed in je interieur past? Je kunt bij INHUIS Plaza gratis kleurstalen aanvragen van zowel aluminium als houten jaloezieën. Je vraagt ze aan via de website en we sturen de kleurstalen dezelfde werkdag nog naar je op!

Heb je nog een vraag over welke kleur jaloezieën je moet kiezen? Je kunt je vragen altijd stellen via de chat, whatsapp of per e-mail.

Stel je houten jaloezieën samen

Doe inspiratie op!

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.

2001 - 2021 | Inhuis Plaza B.V.
Beoordelingen door klanten: 4.7 / 5 | 1670 reviews