Welke kleur jaloezieën kies jij?

Zwarte houten jaloezieën INHUIS

Rust in je interieur creëer je door de kleuren in een goede harmonie te brengen. Dit doe je bijvoorbeeld door de kleuren uit je interieur terug te laten komen in de raamdecoratie. Bij het uitzoeken van jaloezieën is de kleur dan ook van groot belang. Houd jij van een eyecatcher in een donkere kleur of bestaat jouw interieur uit rustige kleuren? Jaloezieën zijn er in verschillende kleuren en materialen en dat maakt ze voor iedere woonstijl geschikt. Voor welke kleur jaloezie kies jij?

Populaire jaloezieën

Zwarte jaloezieën: warm & tijdloos

Zwarte jaloezieën contrasteren mooi met de rest van het interieur. Ze zorgen daarmee voor geborgenheid en warmte in de kamer. Dit zie je terug in verschillende interieurstijlen. Zwarte houten jaloezieën zijn tijdloos en vallen op, maar hebben tegelijkertijd ook een stijlvolle uitstraling. Houd jij van spannende contrasten of juist van een eenheid met andere zwarte details in je interieur? Kies dan voor zwarte (houten) jaloezieën.

Zwarte elektrische jaloezieën - inhuis plaza
Zwarte jaloezieën slaapkamer - inhuis
Zwarte houten jaloezieën tijdloos - inhuis
Zwarte jaloezieën keuken - inhuis
Houten jaloezie zwart - badkamer

Stel je houten jaloezieën direct samen in de configurator

Witte jaloezieën: geschikt voor ieder interieur

Witte jaloezieën zorgen voor een rustige uitstraling en passen daardoor in veel interieurstijlen. Of je nu een scandinavisch, modern, landelijk of bohemian interieur hebt. Witte houten jaloezieën ogen rustig en natuurlijk. De witte kleur zorgt ervoor dat de kamer zo ruimtelijk mogelijk oogt. Of dat nu een woonkamer, slaapkamer of keuken is.

Witte jaloezieën in de keuken
Witte jaloezieën woonkamer
Houten jaloezie wit kinderkamer

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratiespecialist Annemiek

Houtkleurige jaloezieën: warm & extra natuurlijk

Houtkleurige jaloezieën geven een warme, natuurlijke uitstraling en zorgen voor rust en kalmte in je interieur. Er zijn verschillende type hout waaruit je kunt kiezen. Zo zijn er jaloezieën van Lindehout, Abachi hout en Bamboe. De Abachi jaloezieën hebben een zichtbare houtnerf en de Bamboe jaloezieën hebben een matte houtnerf. 

Eiken houten jaloezieën keuken - inhuis plaza
Houten jaloezieën eiken - inhuis plaza
Houten jaloezieën eiken detail - inhuis plaza
Eiken houten jaloezieën voordeur - inhuis plaza

Grijze jaloezieën: iedere tint een eigen karakter

Grijs heeft verschillende tinten, namelijk witgrijs, lichtgrijs, grijs of antraciet. Door de kleurnuances heeft iedere grijstint haar eigen effect. Of je er nu een rustige, koele of krachtige sfeer mee wilt creëren in je ruimte. Grijze jaloezieen combineren mooi met de kleurtinten okergeel, koper en rood. Je vindt de kleur grijs binnen de collectie houten jaloezieën en aluminium jaloezieën.

aluminium jaloezieen op maat

Stel je aluminium jaloezieën direct samen

Kleurstalen: nooit meer de verkeerde jaloezie bestellen

De kleuren op je scherm kunnen altijd iets afwijken van de daadwerkelijke kleur van de jaloezie. Twijfel je of de kleur goed in je interieur past? Je kunt bij inhuis plaza gratis kleurstalen aanvragen van zowel aluminium als houten jaloezieën. De kleurstalen zijn online aan te vragen en worden dezelfde werkdag nog verstuurd!

Heb je nog een vraag over welke kleur jaloezieën je moet kiezen? Je kunt je vragen altijd stellen via de chat, WhatsApp of per e-mail.

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Vraag gelijk een adviesafspraak aan!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven