Crazy Summerdeals: 20% korting!

ALUMINIUM JALOEZIE 50MM | INHUIS SAMENSTELLEN

Aluminium jaloezieën van 50 mm geven uw huis een stoere en robuuste uitstraling. De 50 mm aluminium lamel zorgt bovendien voor veel lichtinval. De 50 mm aluminium jaloezieën van INHUIS worden standaard geleverd met een ladderkoord. Dit koord bevindt zich tussen de aluminiu... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 30%!
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Aluminium jaloezie 50mm | INHUIS OP MAAT

Heeft u grotere ramen en deuren en houdt u van praktisch en toch stoer? Kies dan voor de aluminium jaloezieën van INHUIS 50 mm lamellen. U krijgt de keuze uit 7 verschillende kleuren. Daarnaast kunt u de aluminium jaloezie uitrusten met een ladderband van 25 mm breed, die verkrijgbaar is in 4 verschillende kleuren.

Pluspunten en Minpunten

  • Volledig te personaliseren
  • Veel verschillende kleuren
  • 2 jaar garantie
  • Geschikt voor grote ramen
  • Mogelijk met ladderband
  • Geperforeerde jaloezieën zijn vanwege de doorkijk niet geschikt voor in de badkamer of slaapkamer

Aluminium jaloezie 50mm | INHUIS

Aluminium jaloezieën van 50 mm geven uw huis een stoere en robuuste uitstraling. De 50 mm aluminium lamel zorgt bovendien voor veel lichtinval. De 50 mm aluminium jaloezieën van INHUIS worden standaard geleverd met een ladderkoord. Dit koord bevindt zich tussen de aluminium lamellen houdt deze ook uit elkaar. U kunt de aluminium jaloezieën 50 mm op maat een nog stoerder karakter geven door voor een ladderband te kiezen in plaats van een ladderkoord. Het voordeel van een ladderband is dat er geen licht meer schijnt door de ponsgaatjes in de lamellen. Een ladderband is een 25 of 38 mm brede decoratieve stof die in meerdere kleuren verkrijgbaar is. U kunt hiermee uw 50 mm aluminium jaloezie volledig naar smaak samenstellen. U kunt kiezen voor dezelfde kleur kiezen als uw lamellen, of een contrasterend effect creëren door een andere kleur te kiezen. Verder zijn de aluminium jaloezieën 50 mm ook zeer geschikt voor grote ramen, met een maximale breedte van 360 cm een maximale hoogte van 400 cm. Wij leveren de 50 mm aluminium jaloezie op maat van ons huismerk, Luxaflex® en Verano.

Creëer rust met 50 mm aluminium jaloezieën

Omdat de 50 mm aluminium jaloezieën een stoere brede lamel hebben, heeft u minder lamellen nodig op de jaloezie waardoor deze rustiger oogt en zorgt voor meer doorkijk dan een 16mm of 25mm jaloezie. De aluminium jaloezie wordt bediend middels een trekkoord voor het omhoog en omlaag laten van de jaloezie, en een tuimelkoord om de lamellen open en dicht te kunnen doen. Gaat u de jaloezie monteren op een kiepkantelraam of een openslaande deur, dan kunt u deze nog voorzien van zijgeleiding.

16 en 25mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 25x25 mm

 

 

onderlat hxd 12x25 mm

35mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 37x38 mm

 

 

onderlat hxd 16x34 mm

50 en 70mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm


Let op: voor 35, 50 en 70 mm lamelbreedte wijkt de totale productdiepte na montage af van bovenstaande waarden. Dit komt door het gebruik van schaarsteunen welke voor zowel wand- als plafondmontage geschikt zijn. Deze steunen lopen ook achter het bovenprofiel en zorgen ervoor dat het product verder naar binnen komt te hangen. Omwille van de stabiliteit zijn er geen beugels beschikbaar voor enkel plafondmontage voor lamelbreedte 35, 50, 70 mm.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

 

Wat zijn de afmetingen van de bovenbak en onderlat?

50 mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm

 

De jaloezieën met lamelbreedte 50 en 70 mm zijn uit te rusten met ladderband. Voor 50 mm lamelbreedte geldt een 25 mm brede ladderband, voor 70 mm lamelbreedte een 38 mm brede ladderband.

Voor 16 en 25 mm lamel geldt: tuimelen met tuimelstang en optrekken met koord. Voor 35, 50 en 70 mm lamel geldt: zowel tuimelen als optrekken door middel van het koord.

Grotere of kleinere jaloezieën zijn eventueel mogelijk, maar leveren meestal ook beperkingen op. Een jaloezie buiten de maximale maten kan wel worden geproduceerd maar valt niet meer onder garantie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Ja, alle onderdelen (dus ook de koorden bijvoorbeeld) worden uitgevoerd in de kleur die het dichtst bij het systeem en de lamelkleur ligt. Dit geldt niet als u voor uitvoering met band kiest. De kleur van de band kan immers afwijken van de kleur van de lamel, afhankelijk van uw keuze.

Onze jaloezieën kunnen worden uitgerust met zijgeleiding waardoor de jaloezieën op het kozijn kunnen worden gespannen. Zijgeleiding is met name geschikt voor deuren en kiep-kantelramen.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale hoogte: 400 cm
De breedte van de lamel: 50mm
Afmetingen bovenbak: 59 x 51 mm
Afmetingen onderlat: 50 x 21 mm
Maximaal leverbare afmetingen: 360 cm breed en 400 cm hoog
MInimaal leverbare afmetingen: 40 cm breed en 30 cm hoog
Montage: Bij de plaatsing zijn er twee verschillende mogelijkheden. Hierbij is er plaatsing ‘in de dag’ of plaatsing ‘op de dag’. De plaatsing ‘in de dag’ houdt in dat uw jaloezie geplaatst wordt in het kozijn en de plaatsing ‘op de dag’ houdt in dat uw jaloezie op het kozijn wordt geplaatst.
Zijgeleiding: Het voordeel van zijgeleiding is dat u, voor een aantrekkelijke prijs, een staaldraad aan de zijkant van uw jaloezie geplaatst krijgt. Dit staaldraad loopt van boven tot onder, met als doel het voorkomen van klapperen. Dat is ideaal voor plaatsing bij onder andere deuren en draaikiepramen.
Uitvoering: Bij de aankoop van uw aluminium jaloezie, kunt u ook een keuze maken tussen een ladderband en een ladderkoord. Hierbij is het voor u als klant vanzelfsprekend van belang dat u datgene kiest wat u mooi vindt.
Bediening: Het bedieningssysteem van de aluminium jaloezieën 50mm is uitgerust met een trekkoord voor het op en neer laten van de jaloezieën. Het tuimelen van de jaloezieën gebeurt door middel van een kunststof tuimelstang.U kunt kiezen uit de volgende vier samenstellingen:

A

Rechts tuimelen, links ophalen

B

Links tuimelen, rechts ophalen

C

Links tuimelen, links ophalen

D

Rechts tuimelen, rechts ophalen

Pakkethoogte en ladderbanden/koorden

Aluminium jaloezie 50mm