Crazy Summerdeals: 20% korting!

ALUMINIUM JALOEZIE 16MM | INHUIS SAMENSTELLEN

De aluminium jaloezieën 16 mm hebben een lamelbreedte van 16 mm. Dit betekent dat de lamellen vrij smal zijn en redelijk dicht op elkaar staan. De lichtinval is hierdoor wat beperkter en u heeft dan ook meer privacy. Met deze lamelbreedte geeft u uw jaloezieën een wat fijn... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 30%!
Levertijd: 10 -15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Aluminium jaloezie 16mm | INHUIS OP MAAT

Aluminium jaloezieën van 16mm geven uw jaloezieën een wat fijnere uitstraling en hebben ze een minder robuuste uitstraling dan de jaloezieën met een lamelbreedte van 25 mm of 50 mm.

Pluspunten en Minpunten

  • Eenvoudig te reiningen
  • In alle ruimtes toepasbaar
  • Geschikt voor kleine ramen en deuren
  • Praktisch en makkelijk in onderhoud
  • Warmte werende eigenschap
  • 2 jaar garantie
  • MInder geschikt voor grote ramen vanwege de fijne lamel
  • Geperforeerde jaloezieën zijn vanwege de doorkijk niet geschikt voor in de badkamer of slaapkamer

Aluminium jaloezie 16mm | INHUIS

De aluminium jaloezieën 16 mm hebben een lamelbreedte van 16 mm. Dit betekent dat de lamellen vrij smal zijn en redelijk dicht op elkaar staan. De lichtinval is hierdoor wat beperkter en u heeft dan ook meer privacy. Met deze lamelbreedte geeft u uw jaloezieën een wat fijnere uitstraling en de jaloezieën krijgen zo een minder robuuste uitstraling dan de jaloezieën met een lamelbreedte van 25 of 50 mm. Aluminium jaloezieën zijn praktisch en makkelijk in onderhoud. Door de smalle lamel van de aluminium jaloezie van 16mm worden er veel lamellen gebruikt . De 16 mm aluminium jaloezie is vanwege deze lamelbreedte perfect voor smalle ramen.

Aluminium jaloezieën 16 mm 100% maatwerk

De 16 mm aluminium jaloezieën kunt u vanzelfsprekend volledig personaliseren en worden volledig voor u op maat gemaakt, met een maximale breedte van 200 cm en maximale hoogte van 220 cm. Bestel eenvoudig en snel uw aluminium jaloezieën met 16 mm lamellen online. Kies uw kleur, voer uw raam maten in en bereken direct online uw prijs. Ook is het mogelijk om deze te bestellen van de merken Luxaflex® en Verano. Wilt u de kleur en het materiaal eerst bekijken? Vraag dan bij onze klantenservice een gratis kleurstaal aan. Met onze snelle levertijd en gratis bezorging geniet u snel van topkwaliteit.

Voordelen 16 mm aluminium jaloezieën

16 mm aluminium jaloezieën zijn ideaal voor het controleren van lichtinval en privacy in uw woning. Via het tuimelkoord of de tuimelstang kunt u zelf de lichtinval bepalen en met het trekkoord beweegt u ze eenvoudig omhoog of omlaag. Aluminium jaloezieën zijn eenvoudig te reinigen. Duurzame aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en daarom altijd passend bij uw interieur en persoonlijke woonwensen! De jaloezie is zowel op als in de dag te monteren.

16 en 25mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 25x25 mm

 

 

onderlat hxd 12x25 mm

35mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 37x38 mm

 

 

onderlat hxd 16x34 mm

50 en 70mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm


Let op: voor 35, 50 en 70 mm lamelbreedte wijkt de totale productdiepte na montage af van bovenstaande waarden. Dit komt door het gebruik van schaarsteunen welke voor zowel wand- als plafondmontage geschikt zijn. Deze steunen lopen ook achter het bovenprofiel en zorgen ervoor dat het product verder naar binnen komt te hangen. Omwille van de stabiliteit zijn er geen beugels beschikbaar voor enkel plafondmontage voor lamelbreedte 35, 50, 70 mm.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

 

Wat zijn de afmetingen van de bovenbak en onderlat?

50 mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm

 

De jaloezieën met lamelbreedte 50 en 70 mm zijn uit te rusten met ladderband. Voor 50 mm lamelbreedte geldt een 25 mm brede ladderband, voor 70 mm lamelbreedte een 38 mm brede ladderband.

Voor 16 en 25 mm lamel geldt: tuimelen met tuimelstang en optrekken met koord. Voor 35, 50 en 70 mm lamel geldt: zowel tuimelen als optrekken door middel van het koord.

Grotere of kleinere jaloezieën zijn eventueel mogelijk, maar leveren meestal ook beperkingen op. Een jaloezie buiten de maximale maten kan wel worden geproduceerd maar valt niet meer onder garantie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Ja, alle onderdelen (dus ook de koorden bijvoorbeeld) worden uitgevoerd in de kleur die het dichtst bij het systeem en de lamelkleur ligt. Dit geldt niet als u voor uitvoering met band kiest. De kleur van de band kan immers afwijken van de kleur van de lamel, afhankelijk van uw keuze.

Onze jaloezieën kunnen worden uitgerust met zijgeleiding waardoor de jaloezieën op het kozijn kunnen worden gespannen. Zijgeleiding is met name geschikt voor deuren en kiep-kantelramen.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

Maximale hoogte: 220 cm
De breedte van de lamel: 16 mm
Afmetingen bovenbak: 25 x 25 mm
Afmetingen onderlat: 25 x 12 mm
Maximaal leverbare afmetingen: 200 cm breed x 220 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed x 30 cm hoog
Montage: Bij de plaatsing zijn er twee verschillende mogelijkheden. Hierbij is er plaatsing ‘in de dag’ of plaatsing ‘op de dag’. De plaatsing ‘in de dag’ houdt in dat uw jaloezie geplaatst wordt in het kozijn en de plaatsing ‘op de dag’ houdt in dat uw jaloezie op het kozijn wordt geplaatst.
Opties: Een optie waar u ook voor kunt kiezen is de zijgeleiding. Het voordeel van zijgeleiding is dat u, voor een aantrekkelijke prijs, een staaldraad aan de zijkant van uw jaloezie geplaatst krijgt. Dit staaldraad loopt van boven tot onder, met als doel het voorkomen van klapperen. Dat is ideaal voor plaatsing bij onder andere deuren en draaikiepramen.
Bediening: Het bedieningssysteem van de aluminium jaloezieën 16mm is uitgerust met een trekkoord voor het op en neer laten van de jaloezieën. Het tuimelen van de jaloezieën gebeurt door middel van een kunststof tuimelstang.U kunt kiezen uit de volgende vier samenstellingen:

A

Rechts tuimelen, links ophalen

B

Links tuimelen, rechts ophalen

C

Links tuimelen, links ophalen

D

Rechts tuimelen, rechtsophalen

Pakkethoogte + ladderkoorden

Aluminium jaloezie 16mm