Wat kosten jaloezieën?

Jaloezieën zijn dé raamdecoratie van nu. Of je nu kiest voor houten of aluminium jaloezieën, ze passen beide bij veel woonstijlen en interieurs. Maar wat kosten jaloezieën nu eigenlijk? In dit blog geven wij een prijsindicatie van jaloezieën en welke keuzes de prijs van jaloezieën beïnvloeden. 

Snel naar: Houten jaloezieën – Aluminium jaloezieën – Verticale jaloezieën

Prijzen jaloezieën op maat

Je hebt al jaloezieën vanaf € 26,-. Hoe groter het formaat en hoe sterker het materiaal, hoe duurder de jaloezieën worden. Om je een goed beeld te geven van wat je kunt verwachten aan totale kosten, kun je op onze website je jaloezieën samenstellen en je prijs berekenen.

Welke keuzes beïnvloeden de prijs van jaloezieën?

Je ziet dat de prijs van jouw jaloezieën stijgt of daalt aan de hand van de maat en het materiaal. Ook andere extra opties beïnvloeden de uiteindelijke prijs.

Keuze 1: Maat en materiaal

De prijzen van jaloezieën worden het meeste beïnvloed door de maat en het materiaal. Je hebt bij INHUIS Plaza de keuze uit aluminium of houten jaloezieën. Houten jaloezieën hebben een rustieke uitstraling en geven veel warmte en sfeer aan je interieur. Met aluminium jaloezieën kun je de lichtinval preciezer regelen. De prijzen van Houten jaloezieën liggen hoger dan die van aluminium jaloezieën.
 

Keuze 2: Lamelbreedte

Naast de breedte en hoogte maten de jaloezieën, is de prijs ook afhankelijk van de lamelbreedte. Zo kun je bij aluminium jaloezieën kiezen uit de volgende lamelbreedtes: 16 mm, 25mm en 50mm. Bij houten jaloezieën kun je kiezen uit 25mm, 50mm en 70 mm. Bredere lammelen vragen om meer materiaal en zijn dan over het algemeen ook duurder.
 

Keuze 3: Kleur en houtsoort

Wanneer je de lamelbreedte hebt gekozen, kun je de kleur van je jaloezieën kiezen. Bij aluminium jaloezieën zijn er verschillende prijscategorieën, waar diverse kleuren onder vallen. Op basis van de kleur die je kiest, kan de prijs nog iets veranderen. Bij houten jaloezieën kun je kiezen uit 3 verschillende collecties houtsoorten: modern, abachi en bamboe. De abachi collectie heeft een zichtbare nerfstructuur in het hout en is duurder dan de moderne en bamboe collectie.  
 

Keuze 4: Extra opties

Om jouw jaloezieën persoonlijk te maken en aan al je wensen te laten voldoen kun je ook nog uit de volgende extra opties kiezen:

Afwerking
Zo kun je kiezen voor een ladderkoord of ladderband als afwerking. De jaloezieën worden standaard geleverd met een ladderkoord en kleurt mee met de gekozen lamelkleur. Optioneel kun je kiezen voor een 25mm of 38mm breed textiel ladderband. Bij een ladderband van 38mm komen er extra kosten bij.

Koordgewichten
Wil je extra allure geven aan je koordgewichten van de bediening? Dan kun je voor een kleine meerprijs kiezen voor RVS koordgewichten.

Zijgeleiding
Naast de afwerking en bedieningsopties kun je kiezen voor een jaloezie met of zonder zijgeleiding. Standaard wordt de jaloezie geleverd zonder zijgeleiding. Wanneer je een jaloezie wilt bevestigen op een draai-kiepraam en/of tochtige ruimte kun je kiezen voor zijgeleiding. Hierbij loopt er een staaldraad door de lamellen waarmee je de jaloezie fixeert en deze dus niet kan klapperen. Voor de optie zijgeleiding geldt een meerprijs.

Elektrisch
Wil je je jaloezieën bedienen vanaf de bank? Al onze jaloezieën zijn elektrisch uit te voeren. Neem contact op met onze productspecialisten voor de mogelijkheden voor jouw jaloezie.

Diverse opties voor jaloezieën: RVS koordgewichten, ladderband, zijgeleiding 

Keuze 5: Montage

Wil je er zeker van zijn dat je jaloezieën stevig goed gemonteerd worden, laat ze dan door onze experts ophangen. Als je voor montage kiest, gelden de volgende prijzen: eenmalig €75,- en €35,- per jaloezie.

Wil je graag advies over de keuze voor jaloezieën of heb je een vraag over de prijzen van jaloezieën? Start de chat of kom langs in één van onze showrooms. Onze product specialisten kijken graag met je mee en geven advies over passende jaloezieën voor jou.

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.

2001 - 2021 | Inhuis Plaza B.V.
Beoordelingen door klanten: 4.7 / 5 | 1669 reviews