Wat kosten jaloezieën?

Jaloezieën zijn dé raamdecoratie van nu. Of je nu kiest voor houten of aluminium jaloezieën, ze passen beide bij veel interieurstijlen. Maar wat kosten jaloezieën nu eigenlijk? In dit blog geven wij een prijsindicatie van jaloezieën en lees je welke keuzes de prijs van jaloezieën beïnvloeden. 

Prijzen jaloezieën op maat

Je hebt al jaloezieën vanaf €28,-. Hoe groter het formaat en hoe sterker het materiaal, hoe duurder de jaloezieën worden. Om je een goed beeld te geven van wat je kunt verwachten aan totale kosten, kun je op onze website je jaloezieën samenstellen en je prijs berekenen. Kies je voor houten of aluminium jaloezieën?

Prijs houten jaloezieën op maat

Prijs aluminium jaloezieën op maat

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratiespecialist Annemiek

Welke keuzes beïnvloeden de prijs van jaloezieën?

Je ziet dat de prijs van jouw jaloezieën stijgt of daalt aan de hand van de maat en het materiaal. Ook andere extra opties beïnvloeden de uiteindelijke prijs.

Keuze 1: Maat en materiaal

De prijzen van jaloezieën worden het meest beïnvloed door de maat en het materiaal. Je hebt bij inhuis plaza de keuze uit aluminium of houten jaloezieën. Houten jaloezieën hebben een rustieke uitstraling en geven veel warmte en sfeer aan je interieur. Met aluminium jaloezieën kun je de lichtinval preciezer regelen. De prijzen van houten jaloezieën liggen hoger dan die van aluminium jaloezieën. 

Keuze 2: Lamelbreedte

Naast de breedte en hoogte maten van de jaloezieën, is de prijs ook afhankelijk van de lamelbreedte. Zo kun je bij aluminium jaloezieën kiezen uit de volgende lamelbreedtes: 16mm, 25mm en 50mm. Bij houten jaloezieën kun je kiezen uit 25mm, 50mm en 70mm. Bredere lamellen vragen om meer materiaal en zijn dan over het algemeen ook duurder. 

Keuze 3: Kleur en houtsoort

Wanneer je de lamelbreedte hebt gekozen, kun je de kleur van je jaloezieën kiezen. Bij aluminium jaloezieën zijn er verschillende prijscategorieën, waar diverse kleuren onder vallen. Op basis van de kleur die je kiest, kan de prijs nog iets veranderen. Bij houten jaloezieën kun je kiezen uit 3 verschillende collecties houtsoorten: modern, abachi en bamboe. De abachi collectie heeft een zichtbare nerfstructuur in het hout en is duurder dan de moderne en bamboe collectie.   

Keuze 4: Extra opties

Om jouw jaloezieën persoonlijk te maken en aan al je wensen te laten voldoen kun je ook nog uit de volgende extra opties kiezen:

Afwerking
Zo kun je kiezen voor een ladderkoord of ladderband als afwerking. De jaloezieën worden standaard geleverd met een ladderkoord en kleurt mee met de gekozen lamelkleur. Optioneel kun je kiezen voor een 25mm of 38mm breed textiel ladderband. Bij een ladderband van 38mm komen er extra kosten bij.

Koordgewichten
Wil je extra allure geven aan je koordgewichten van de bediening? Dan kun je voor een kleine meerprijs kiezen voor RVS koordgewichten.

Zijgeleiding
Naast de afwerking en bedieningsopties kun je kiezen voor een jaloezie met of zonder zijgeleiding. Standaard wordt de jaloezie geleverd zonder zijgeleiding. Wanneer je een jaloezie wil bevestigen op een draai-kiepraam en/of tochtige ruimte kun je kiezen voor zijgeleiding. Hierbij loopt er een staaldraad door de lamellen waarmee je de jaloezie fixeert en deze dus niet kan klapperen. Voor de optie zijgeleiding geldt een meerprijs.

Elektrisch
Wil je jouw jaloezieën bedienen vanaf de bank? Al onze jaloezieën zijn elektrisch uit te voeren. Neem contact op met onze productspecialisten voor de mogelijkheden voor jouw jaloezie.

Zwarte elektrische jaloezieën - inhuis plaza
Eiken houten jaloezieën keuken - inhuis plaza
INHUIS - Aluminium jaloezieën in de slaapkamer thumb
Houten jaloezie slaapkamer
Witte jaloezieën in de keuken
inhuis plaza - jaloezieën op voordeur

Keuze 5: Montage

Wil je er zeker van zijn dat je jaloezieën stevig goed gemonteerd worden, laat ze dan door onze experts ophangen. Als je voor onze montageservice kiest, gelden de volgende prijzen: eenmalig €75,- en €35,- per jaloezie.

Ben jij handig en hang je de jaloezieën liever zelf op? Lees dan onze blog ‘Hoe hang je jaloezieën op?‘ voor handige montagevideo’s én tips & tricks.

Heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven