Verhoog de concentratie met plissés of duettes in de vergaderruimte

Bij een brainstorm met het creatieve team, of een strategische meeting met het management team, is het belangrijk dat de teams in enige afzondering van het kantoor geconcentreerd aan het werk kunnen. Onze plissés en duettes op maat kun je in de top-down uitvoering bestellen. Deze uitvoering biedt de mogelijkheid om de raamdecoratie van beneden naar boven op te trekken. Op deze manier blijft er voldoende ruimte aan de bovenkant om het daglicht naar binnen te laten vallen, maar is er op ooghoogte geen afleiding door auto’s die langsrijden of collega’s die langslopen.

Vergroot de privacy door houten jaloezieën op maat voor kantoor

Ook privacy kan een belangrijke factor zijn op kantoor. Bijvoorbeeld bij notarissen en psychologen, maar ook bij bepaalde gesprekken, zoals wanneer een contract niet wordt verlengd. Voor ruimtes waar privacy gewaarborgd moet worden is het goed om van te voren na te denken over de functie van de raambekleding in het kantoor. Houten jaloezieën, aluminium jaloezieën bieden hier onder andere een fijne oplossing voor. Door de jaloezieën bijna helemaal dicht te draaien kun je ervoor zorgen dat er van buiten niemand naar binnen kan kijken, maar dat er wel nog wat daglicht de ruimte binnen komt.

Verduisterende rolgordijnen voor een effectieve presentatie

Wanneer een ruimte vaak helemaal verduisterd moet worden, omdat er bijvoorbeeld veel presentaties worden gegeven, kun je kiezen voor stijlvolle rolgordijnen op maat. Rolgordijnen zijn in diverse kleuren volledig op maat te bestellen en kunnen de ruimte volledig verduisteren. Onze duettes zijn ook in verduisterende stoffen verkrijgbaar, waardoor dit voor ruimtes met een dubbele functie ook een goede oplossing kan bieden.

Voor zowel de vergaderruimte als de werkplekken op kantoor is het belangrijk dat de sfeer goed is. Effectief werken kan alleen als de omgeving hierop is ingericht en creativiteit van de collega’s of werknemers kan ernstig tekort worden gedaan in een ruimte die functioneel, maar niet inspirerend of gezellig is. Te koud en te warm is niet goed, maar te veel of te weinig licht ook niet. Met top-down plissés, duettes, houten of aluminium jaloezieën of met verticale lamellen kun je gemakkelijk variëren met de lichtinval. Raamdecoratie op kantoor houdt niet alleen licht tegen, maar kan ook zonwerend zijn. En soms, als het zo’n druilerige dag is en de regen met bakken uit de lucht komt is het een uitkomst dat je de raamdecoratie lekker af kunt sluiten.

Vind je het moeilijk om de juiste raamdecoratie voor kantoor uit te kiezen? Onze ervaren collega’s hebben voor elk raam en voor elke werkplek de juiste oplossing. Neem contact met ons op om een afspraak te maken met één van onze adviseurs. 


VORIGE

Is alle raamdecoratie veilig voor kleine kinderen?

VOLGENDE

Heb jij al raamdecoratie of zonwering voor jouw Velux ramen?