Rolgordijnen

[[filter_text.title]]

Rolgordijnen zijn praktisch en geschikt voor veel ramen. Voor een rolgordijn op maat kun je bij INHUIS Plaza kiezen uit verschillende stofsoorten, zoals standaard, transparant of verduisterend. Voor draai- en kiepramen heeft INHUIS Plaza rolgordijnen met een minicassette, die je eenvoudig op het raam kunt bevestigen. Je kunt bij ons rolgordijnen online bestellen met de praktische meetinstructies op onze website.

Naast de rolgordijnen op maat van ons eigen merk kun je bij INHUIS Plaza ook terecht voor rolgordijnen van Luxaflex, Copa Home en Verano.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9 van 0 - 10
926 Klantenbeoordelingen op
2017-10-20
Super vriendelijke ondersteuning
Super vriendelijke ondersteuning. Correcte afspraken, goede service. Top.
Lees meer..

Rolgordijnen

Rolgordijnen bestelt u bij ons eenvoudig op maat. Rolgordijnen zijn één van de meest gebruikte raamdecoraties, vaak ook in combinatie met (over)gordijnen. Wij bieden een uitgebreide collectie maatwerk rolgordijnen aan van diverse merken. Zo kunt u kiezen voor de rolgordijnen van ons eigen merk die zeer scherp geprijsd zijn, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Naast de rolgordijnen op maat van ons eigen merk bieden wij ook rolgordijnen op maat aan van bekende merken zoals Luxaflex, Verano en Velux.

Rolgordijn op maat gemaakt

Wij produceren uw maatwerk rolgordijnen volgens uw specificaties. Op deze manier voldoet het rolgordijn altijd aan uw wensen en is het rolgordijn altijd passend aan uw kozijn. U kiest uit diverse kleuren en stofsoorten, namelijk transparant, niet verduisterend en verduisterend.

Verduisterende rolgordijnen

Wilt u het daglicht volledig weren met uw rolgordijnen? Dan kunt u het beste kiezen voor onze verduisterende rolgordijnen. Dankzij een speciale coating aan de achterzijde van het rolgordijn houdt u de warmte en tevens het daglicht buiten. Verduisterende rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor het gebruik in de slaapkamer. Met de verduistering geniet u van een goede nachtrust.

Transparante rolgordijnen

Houdt u meer van een lichte en sfeervolle ruimte, maar wilt u wel uw privacy behouden? Kies dan voor een transparant rolgordijn. Deze stof is fijn geweven waardoor niet alleen de lichtinval wordt gefilterd, maar ook de doorkijk. Deze maximale hoeveelheid gefilterd daglicht geeft uw ruimte een natuurlijke uitstraling.

Niet verduisterend rolgordijnen

Om een gedeelte van de warmte buiten te houden en te profiteren van privacy, kiest u voor een niet verduisterende rolgordijnstof. Deze niet verduisterende stof is de ultieme compromis van transparante en verduisterende stoffen. U blokkeert met de stof een gedeelte van het daglicht, maar zit niet meteen volledig in het donker.

Elektrische rolgordijnen

Om te profiteren van een comfortabele bediening van uw rolgordijn kiest u bij INHUIS Plaza ook uit verschillende elektrische bedieningssystemen. Zo kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen zoals een batterijmotor, motor op accu of een motor direct op netstroom. Wij bieden motoren aan van het merk Somfy en motoren van het eigen huismerk. Bij alle elektrische rolgordijnen leveren wij een uitgebreide montagehandleiding mee. Mocht u de installatie liever overlaten aan een professional, kies dan voor onze Full INHUIS service.

Rolgordijnen met cassette

Rolgordijn met een strakke afwerking? Dan is het cassette rolgordijn een goede keuze. Bij het cassette rolgordijn is het doek netjes verwerkt in een cassette. Hierdoor is het niet mogelijk om het rolgordijn te beschadigen of vervuilen in gesloten toestand.  

Dakraam rolgordijnen

Ook voor uw dakramen is het mogelijk om rolgordijnen te plaatsen. De bediening van dit rolgordijn is handmatig, u kunt het rolgordijn eenvoudig heen en weer schuiven. Wij bieden dakraam rolgordijnen aan van de merken Fakro, Velux en Luxaflex.

Onze winkels

Wij begrijpen heel goed dat u behoefte heeft om het product in het echt te zien, voelen en uit te proberen. Daarom bent u ook altijd van harte welkom bij onze showrooms! Onze showrooms bevinden zich in Barendrecht (Zuid-Holland) en Naarden (Noord-Holland). In Barendrecht vindt u de showroom vlakbij IKEA Barendrecht, afslag 20. De showroom in Naarden ligt in het Gooi, in de omgeving van Amsterdam en Almere.

Onze merken

Wij bieden rolgordijnen aan van diverse merken. Naast ons eigen merk INHUIS, bieden wij ook rolgordijnen aan van de merken Luxaflex, Verano, Velux en Fakro. Rolgordijnen van Luxaflex staan voor kwaliteit rolgordijnen, waarbij u kunt kiezen uit diverse bedieningssystemen. Bovendien is bij de Luxaflex rolgordijnen extra rekening gehouden met kindveiligheid. Voor extra bedieningscomfort kiest u voor het rolgordijn van Verano. Innovatie en optimalisatie van de producten staat bij Verano centraal, waardoor u voorzien bent van een innovatief product. Met een rolgordijn van Velux kiest u voor een duurzaam design zonnescherm, voorzien van een slanke cassette. De rolgordijnen van Velux zijn dankzij het unieke Pick&Click systeem eenvoudig te monteren. Fakro rolgordijnen bieden de combinatie van hoge kwaliteit met unieke gebruiksvriendelijke oplossingen. Bovendien voldoen Fakro producten aan alle comforteisen.