inhuis bij onze klanten: Familie de Keijzer

Dupli XL INHUIS serre

In november 2021 is familie de Keijzer verhuisd naar een karakteristieke half vrijstaande woning in het centrum van Oud-Beijerland. Je stapt de woning binnen via een klassieke voordeur naar de smalle hal met een hoog plafond, authentieke vloer en houten trap. inhuis plaza mocht voor deze familie voor een tweede keer de raamdecoratie verzorgen.

Sierlijke gordijnen, dupli’s, rolgordijnen én vouwgordijnen met een etnische touch

In het interieur is zichtbaar rekening gehouden met de authentieke architectuur van de woning. Zo is de stenen vloer in de serre behouden, zijn de ensuite deuren nog in gebruik, de houten balken nog zichtbaar en de originele kozijnen op de bovenverdiepingen nog intact. Deze elementen komen prachtig tot hun recht in het etnische interieur, met buitenlandse invloeden en een modern klassieke touch.

Dupli XL INHUIS serre
Dupli XL INHUIS
Dupli XL INHUIS
Vouwgordijnen INHUIS
Vouwgordijnen INHUIS
Vouwgordijnen INHUIS
Vouwgordijnen INHUIS

Waar familie de Keijzer 10 jaar geleden koos voor lichtgrijze houten jaloezieën van inhuis, zijn er voor hun nieuwe familiewoning gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen en duette shades uitgezocht. Mevrouw de Keijzer vertelt dat ze heel bewust voor deze producten heeft gekozen. ’’De standaard dupli’s van inhuis zijn perfect voor de serre, omdat je met het top down- bottom up systeem eenvoudig met de lichtinval speelt en zo een echt serretuinkamergevoel creëert. De vouwgordijnen zorgen voor een warme sfeer, beperken de inkijk naar binnen en zijn speciaal afgestemd op de kleur van de radiatoren. De keuken heeft een hoog plafond, waardoor we voor gordijnen hebben gekozen voor warmte en gezelligheid.’’ 

Gordijn humble INHUIS
Gordijn humble INHUIS
Dupli XL INHUIS badkamer

De familie komt met vrienden het liefst samen in de ruime keuken voor een gezellige borrel aan de lange eettafel. Als gezin weet familie de Keijzer de rol van de woonkamer en serre perfect te verdelen. Zo is de zithoek in de serre het toevluchtsoord voor een avondje Netflix, wanneer de woonkamer wordt geboycot voor een avondje voetbal.

Rolgordijn INHUIS overloop
Rolgordijn INHUIS slaapkamer
Dupli XL INHUIS badkamer
Dupli XL INHUIS
Standaard rolgordijn INHUIS - Slaapkamer staand

Dupli Max | inhuis

Stoftype: Lichtdoorlatend
Kleur: Light grey (C138)
Systeem: Crème, top down- bottom up
Referentie: Serre

Dupli Max | inhuis

Stoftype: Lichtdoorlatend
Kleur: Raven (C148)
Systeem: Wit
Referentie: Badkamer, wasruimte

Humble | Vadain

Kleur: Light grey (C138)
Systeem: Crème, top down- bottom up
Referentie: Serre

Rolgordijn | inhuis

Stoftype: Standaard
Kleur: Licht geweven (T146)
Systeemkleur: Wit (9003)
Onderlat: Houten onderlat (lichtgrijs 2450)
Referentie: Kantoor, master bedroom

Rolgordijn | inhuis

Stoftype: Verduisterend
Kleur: Lichtgrijs (Z051)
Systeemkleur: Wit (9003)
Onderlat: Gestoffeerde onderlat
Referentie: Slaapkamer, overloop

Fotografie: Emma Groenenboom 

Ben jij geïnspireerd geraakt of heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven