Samenwerken

Als interieurstylist of binnenhuisarchitect

Samenwerken met inhuis plaza. Als interieurstylist of binnenhuisarchitect adviseer je jouw klanten en daarbij werk je natuurlijk graag samen met specialisten. inhuis plaza staat voor kwaliteit, maatwerk en goede service. 

We denken graag mee hoe jij jouw klanten nog beter kunt adviseren op het gebied van de juiste raamdecoratie (en natuurlijk ook zonwering of terrasoverkappingen). Je bent altijd welkom in één van onze showrooms voor advies en demonstraties en we helpen je ook met plezier aan kleurstalen en voorbeelden voor je moodboards. 

Samen zorgen we ervoor dat de investering die de klant doet in zijn nieuwe interieur een garantie is voor jarenlang woonplezier. 

Fam. Langenberg gordijnen woonkamer en eethoek liggend

Advies van specialisten
ook op locatie

Vakkundige meet-
en montageservice

Trustpilot score: 4.8/5
uit 2.367 reviews

Tot 5 jaar garantie op
producten & montage

Voordelen van inhuis plaza

Kleurstalen en samples

inhuis plaza is specialist in maatwerk raamdecoratie en zonwering. Van jaloezieën tot gordijnen en van zonneschermen tot complete terrasoverkappingen. Voor elk raam en iedere ruimte hebben wij de perfecte oplossing en elk product wordt voor onze klanten op maat gemaakt. Voor ieder product hebben we verschillende opties en kleuren. 

Interieurstylisten met wie wij regelmatig samenwerken, kunnen wij voorzien van een mooie map met diverse samples en kleurstalen. Zo kun je tijdens jouw afspraken met de klant al verschillende voorbeelden laten zien en deze items meenemen op jouw moodboards.

Bekijk ons assortiment

Zonneschermdoeken
Gordijnen op rail

Snel offertes aanvragen

inhuis plaza heeft 5 showrooms in Nederland en een zeer uitgebreide webshop. De meeste producten zijn ook online te bestellen. Op die productpagina’s vind je een handige configurator die je kunt gebruiken om jouw ideale product samen te stellen en hiervan de prijs te berekenen. Ook kun je dit gebruiken om een offerte op te vragen.

Op deze manier kun je heel gemakkelijk richtprijzen voor raamdecoratie en zonwering op maat 

Bekijk onze raamdecoratie

Eigen meet- en montageservice

Bij inhuis Plaza werken deskundige specialisten die voor de definitieve bestelling de juiste maten kunnen opmeten en ervaren monteurs die de raamdecoratie en zonwering kunnen ophangen. Onze collega’s komen gratis bij je klanten thuis om op te meten in de provincies Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant en Zeeland. Alle andere regio’s zijn op aanvraag.
Neem hiervoor contact met ons op. 

Onze collega’s kunnen pas komen opmeten als de woning meetgereed is. We adviseren je om hier rekening mee te houden als het om een grotere verbouwing of een nieuwbouw huis gaat. Een woning is klaar om op te meten als alle werkzaamheden zijn afgerond, die invloed hebben op de maatvoering van onze producten. Denk hierbij aan stucwerk of een vloer die nog gelegd moet worden. 

Het inplannen van de montage hangt af van de levertijd van de producten. Hier houden wij uiteraard contact over. 

Neem contact met ons op

Montageteam inhuis plaza
Montageteam inhuis plaza

Innovatief

inhuis plaza is een groeiend bedrijf dat altijd bezig is met ontwikkeling en verbetering van onze service en ons assortiment. We hebben nauw contact met leveranciers van kwalitatieve raamdecoratie en zonwering-producten. 

Zo hebben we onlangs ons assortiment uitgebreid met glazen terrasoverkappingen, die je kunt aanvullen met verlichting, verwarming of screens en bieden we heel veel van onze producten ook met elektrische opties aan. 

Onze elektrische raamdecoratie en zonwering kan op basis van programma’s worden ingesteld of met speciale regen- en windsensors. Dit is ideaal als je jouw klanten diverse Smart Home opties wilt aanbieden!  

Bekijk onze terrasoverkappingen

Samenwerken?

Ben jij werkzaam als interieurstylist of binnenhuisarchitect en ben jij benieuwd wat jij en inhuis plaza voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

› Bel 0180 500 900 of stuur een e-mail naar zakelijk@inhuisplaza.nl.

Zonweringspecialist Eddy

Eddy van Yren
Adviseur

Gerealiseerde projecten

inhuis bij onze klanten: Familie de Jonge

2023 stond voor familie de Jonge in het teken van de verbouwing van hun woning in Heinenoord. De woning is een ware transformatie ondergaan. Om het luxueuze geheel af te maken, is familie de Jonge langsgegaan bij inhuis plaza voor bijpassende raambekleding.

Lees meer
Zakelijk project Masterwatt - inhuis plaza

inhuis bij onze zakelijke klanten: Masterwatt

Masterwatt in Ridderkerk is specialist in elektrisch verwarmen. Het nieuwe bedrijfspand beschikt over grote raampartijen, wat op zonnige dagen voor een warm kantoor zorgt. Screens zijn in dit soort situaties de perfecte oplossing om de warmte en felle zon buiten te houden.

Lees meer
Zakelijk project Kamsteeg - inhuis plaza

inhuis bij onze zakelijke klanten: Kamsteeg

Bij Kamsteeg Aanneming & Onderhoud B.V. hebben we raamdecoratie op maat geleverd voor het schitterende nieuwe kantoor. Er is gekozen voor zwarte aluminium jaloezieën 50mm, met in de vergaderruimtes transparante gordijnen. Stijlvol én praktisch.

Lees meer
Fam. Langenberg gordijnen woonkamer en eethoek liggend

inhuis bij onze klanten: Familie Langenberg

De familie Langenberg is in maart 2021 verhuisd naar hun nieuwe jaren ’70 woning in Halsteren. De familie heeft voor de final touch van de woonkamer, keuken én slaapkamer jaloezieën en gordijnen uitgezocht bij inhuis plaza.

Lees meer
Gordijnen keuken familie Felter

inhuis bij onze klanten: Familie Felter

Wanneer je de woning van de familie Felter in Steenbergen binnenwandelt voel je direct Brabantse gastvrijheid en warmte. inhuis plaza kreeg de mooie opdracht om de gordijnen, jaloezieën en rolgordijnen te verzorgen!

Lees meer

Onze merken

De mooiste merken voor de beste kwaliteit.

Scroll naar boven