inhuis bij onze klanten: Familie de Jonge

Copyright: Dit is een voorbeeld copyright tekst

Shutters en houten jaloezieën; een fotoshoot in Christmas paradise

2023 stond voor familie de Jonge in het teken van de verbouwing van hun woning in Heinenoord. De woning is een ware transformatie ondergaan, want van beneden tot boven is iedere verdieping en elke hoek aangepakt. Waar de woning eerst volledig was gehuld in landelijke sferen, ademt het nu de warme en sfeervolle hotel chique stijl. Om het luxueuze geheel af te maken, is familie de Jonge langsgegaan bij inhuis plaza voor bijpassende raambekleding. Laat je inspireren door dit hotel chique interieur in kerstsferen!🎄

Voor het gezin van 6 is familytime heel belangrijk. Wanneer iedereen op zondag thuis is, wil het gezin deze dag het liefst samen met elkaar doorbrengen door lekker op de bank televisie te kijken. Met het oude interieur was dit niet mogelijk, waardoor de kinderen de zondag op hun kamers spendeerden. Het gezin was inmiddels op de landelijke stijl uitgekeken en het huis kon wel een goede touch up gebruiken. In het nieuwe hotel chique interieur is aan werkelijk alles gedacht; een grote loungebank en mooie fauteuils voor voldoende zitplekken, zodat heel het gezin beneden tijd kan doorbrengen, plinten die gelijk moesten lopen aan de nieuwe stalen deur, het wandmeubel dat netjes moest aansluiten bij de rand van de openhaard tot elektrische raambekleding in de keuken.

Keetie en Peter vertellen: ‘’Voor de nieuwe raambekleding zijn wij langsgegaan bij inhuis plaza in showroom Barendrecht. Hier zijn we heel fijn geholpen door Annemiek waardoor we hebben gekozen voor zwarte vouwrail shutters in de woonkamer en elektrische houten jaloezieën in de keuken. De keuze voor zwarte shutters vonden we wel een beetje spannend, maar we hebben tot op de dag van vandaag nog geen spijt gehad.’’ De zwarte shutters zorgen écht voor de final touch in dit luxueuze interieur.

Op de eerste verdieping vind je in het kantoor, de slaapkamers én inloopkast houten jaloezieën 50mm terug. Met dit type raamdecoratie kies je niet alleen voor eenvoudige lichtregulatie en privacy, maar het maakt de ruimtes ook af met hun warme uitstraling. 

Project zwarte shutters woonkamer - inhuis plaza
Project zwarte shutters woonkamer - inhuis plaza
Houten jaloezieën in de keuken - inhuis plaza
Project inhuis plaza - houten jaloezieën kantoor
Project houten jaloezieën slaapkamer - inhuis plaza
Project houten jaloezieën - inhuis plaza

De familie is erg te spreken over de service van inhuis plaza. ’Met een huis dat je van top tot teen verbouwt, werk je nog wel eens samen met partijen die niet volledig aan je verwachtingen voldoen. Bij inhuis plaza was dit gelukkig niet het geval.’, vertelt Peter de Jonge. ‘Van het advies in de showroom, het inmeten van de raampartijen door specialist Eddy tot de dames van de klantenservice waarvoor niets te veel was gevraagd en de monteurs die alle producten netjes hebben geplaatst.‘ Dit is precies waar wij het als team voor doen. Klanten van begin tot eind ontzorgen middels onze kennis, service en kwaliteit.

Producten

Shutters vouwrail | Blend
Houtsoort: Abachi
Kleur: Zwart (BA19)
Lamelbreedte: 89mm
Bediening: Clearview
Referentie: Woonkamer achterzijde

Houten jaloezie 50mm| INHUIS
Soort: Elektrisch
Houtsoort: Abachi
Kleur: Zwart (AN1950)
Afwerking: Ladderband 25mm
Kleur afwerking: Zwart (LT_27)
Referentie: Keuken

Houten jaloezie 50mm| INHUIS
Bediening: Handbediend
Houtsoort: Abachi
Kleur: Zwart (AN1950)
Afwerking: Ladderband 25mm
Kleur afwerking: Zwart (LT_27)
Referentie: Slaapkamer, master bedroom en inloopkast

Fotografie: Emma Groenenboom

Heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nienke avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven