inhuis bij onze zakelijke klanten: Kamsteeg

Zakelijk project Kamsteeg - inhuis plaza

Zwarte aluminium jaloezieën en sfeervolle vitrage voor kantoor

Bij Kamsteeg Aanneming & Onderhoud B.V. in Hendrik Ido Ambacht hebben we raamdecoratie op maat geleverd voor het schitterende nieuwe kantoor. Er is gekozen voor zwarte aluminium jaloezieën en gordijnen voor lichtregulatie, privacy én sfeer. De aluminium jaloezieën 50mm zijn niet alleen erg stijlvol, maar ook zeer praktisch, omdat je de hoeveelheid lichtinval op kantoor hiermee optimaal kunt reguleren. Jaloezieën met een lamelbreedte van 50mm zijn het meest geschikt voor middelgrote tot grote ramen. 

Zakelijk advies op maat?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou op kantoor langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw situatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

Zonweringspecialist Eddy

Zonweringspecialist Eddy

Vitrage en inbetween voor sfeer en privacy

Voor de glazen wanden in de vergaderruimte is gekozen voor sfeervolle gordijnen. Vitrage en inbetween gordijnen voegen direct sfeer toe aan een ruimte, dempen het geluid én ze bieden privacy, terwijl er nog steeds daglicht binnenkomt. Het grootste verschil tussen vitrage en inbetweens is de transparantie van de stof. Een inbetween valt, zoals de naam al een beetje verraadt, tussen vitrage en een standaard gordijn in. Een inbetween geeft dus net nog even een beetje meer privacy dan vitrage.

Zeker in bedrijven waar ruimten voor verschillende doeleinden worden gebruikt, is het goed om na te denken over de functie van de raambekleding. Voor vergaderruimtes heerst vaak de wens om middels sfeervolle raambekleding een creatieve sfeer te creëren, waarbij het tegelijkertijd van belang is dat deze raamdecoratie bij belangrijke meetings voor voldoende privacy zorgt. 

Valt er bij jullie op kantoor veel licht binnen? Dat zorgt voor een prachtige open ruimte, maar het kan ook een storende factoren worden wanneer het zonlicht telkens op het beeldscherm van je personeel valt. Onze specialisten denken daarom graag met je mee om jouw kantoor van de meeste geschikte raamdecoratie te voorzien.

Producten

Aluminium jaloezieën | inhuis
Lamelbreedte: 50mm
Kleur: Zwart mat (5220)
Afwerking: Ladderband 25mm (LT_27)
Koordgewichten: RVS

Vitrage | JAB
Stofnaam: Averie
Type gordijn: Wavegordijn
Type plooi: Wave 8cm
Stoftype: Transparant
Stofkleur: 9-6016-031

Fotografie: Emma Groenenboom 

Waarom inhuis plaza?

inhuis plaza is de specialist op het gebied van raamdecoratie en zonwering op maat, ook voor de zakelijke markt. Of je nu op zoek bent naar jaloezieën voor kantoor, gordijnen voor hotelkamers, screens voor een nieuwbouwproject of een markies voor je winkel, wij vinden altijd een passende oplossing!

Advies van specialisten | Ook op locatie

Eigen meet- en montageservice

Trustpilot score: 4.8/5 uit 2.367 reviews

Tot 5 jaar garantie | Ook op de montage

Nienke avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven