Houten jaloezieën in de badkamer

Bekijk welke mogelijkheden er zijn voor raamdecoratie in jouw badkamer!

In de badkamer wil je lekker kunnen ontspannen en relaxen. Houten jaloezieën zorgen voor een prettige sfeer in de badkamer en geven een frisse en strakke uitstraling.

Jaloezieën kunnen worden gekanteld, waardoor je zelf de lichtinval en privacy kunt bepalen in de badkamer. Je hebt de keuze uit jaloezieën 50 mm en jaloezieën 70 mm. De jaloezieen kunnen worden uitgevoerd met een ladderkoord, hiermee houd je het aanzicht rustig. Ook zijn de horizontale jaloezieën beschikbaar met een ladderband. De kleur van de ladderband kan aansluiten op de kleur van de jaloezie, echter kun je ook kiezen voor een andere kleur. Heb je bijvoorbeeld een ander kleuraccent in de badkamer, dan kun je dit laten terug komen in de ladderband. Op deze manier kun je eindeloos combineren en de houten jaloezieen volledig naar jouw wens samenstellen! Let er wel op dat je de ruimte genoeg ventileert, ladderbanden kunnen namelijk eerder dan ladderkoorden gaan schimmelen.

Houten jaloezieën in de badkamer

Bij het kiezen van raamdecoratie in een badkamer is het van belang dat je rekening houdt met de vochtbestendigheid. Een badkamer is een vochtige ruimte en daarmee is niet elke soort raamdecoratie geschikt voor in de badkamer. Het is om deze reden belangrijk om de badkamer altijd goed te ventileren. Onze Abachi houtsoort is beter bestendig tegen vocht dan onze Basswood houtsoort. Een voordeel is dat de houten jaloezieën eenvoudig schoon te houden zijn. Onze houten jaloezieën worden veelvuldig in badkamers gebruikt. Echter kan het vochtgehalte in badkamers erg verschillen, om deze reden vervalt de garantie op het product.

Doe inspiratie op: bekijk deze badkamers met houten jaloezieën

Stel direct jouw houten jaloezieën samen