Houten jaloezieën in de woonkamer

Of je nu houdt van landelijk, modern of industrieel wonen

Houten jaloezieën zijn perfecte raamdecoratie voor in de woonkamer. Met de verschillende houtsoorten en kleuren kun jij jouw woonkamer inrichten in de stijl die bij jou past.

Smalle houten jaloezieën van 25 mm

Is je kamer voorzien van smalle raampartijen? Dan zijn de subtiele 25 mm houten jaloezieën een mooie toevoeging. De houten jaloezieën met een lamelbreedte van 25 mm worden altijd uitgevoerd met een ladderkoord. De doorkijk bij deze lamellen is kleiner, waardoor je meer privacy behoudt. De lamellen tuimel je gemakkelijk, zodat je zelf bepaald hoeveel inkijk en lichtinval je in de kamer hebt.

Uitstraling houten jaloezieën van 25 mm in de woonkamer
Uitstraling houten jaloezieën van 50 mm met ladderband
Uitstraling houten jaloezieën van 70 mm met ladderband

Brede houten jaloezieën in de woonkamer: een eyecatcher!

Wil je je ramen in je woonkamer meer body geven? Dan zijn de houten jaloezieën met bredere lamellen geschikt voor jou! Hierbij kun je kiezen uit de 50 mm of 70 mm brede lamellen. 

Je kunt de jaloezieën bestellen met ladderkoord of ladderband. Wil je een chique en moderne uitstraling? Kies dan voor lamellen met een gladde houtsoort in een witte of grijze tint. Voor een bohemian uitstraling zijn de lamellen met duidelijk houtnerf een goede keuze. Doordat de lamellen breder zijn bij de jaloezieën van 50mm of 70mm is de afstand tussen de lamellen groter waardoor je een bredere doorkijk hebt.

Elektrische houten jaloezieën: kies voor extra wooncomfort

Ben je op zoek naar extra wooncomfort? Kies dan voor de elektrische variant van de houten jaloezieën. Dit is vooral handig wanneer je raamdecoratie hebt die moeilijk te bereiken is. Je kunt vanaf de bank de lichtinval in jouw woonkamer regelen en relaxt genieten van die leuke film!

Meerdere jaloezieën naast elkaar? Laat ze uitlijnen!

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen