Houten jaloezieën in de woonkamer

Of je nu houdt van landelijk, modern of industrieel wonen, houten jaloezieën zijn de perfecte raamdecoratie voor in de woonkamer. Met de verschillende houtsoorten en kleuren kun jij jouw woonkamer inrichten in de woonstijl die bij jou past.

Smalle houten jaloezieën 25mm

Is je kamer voorzien van smalle raampartijen? Dan zijn de subtiele 25mm houten jaloezieën een mooie toevoeging. De houten jaloezieën met een lamelbreedte van 25mm worden altijd uitgevoerd met een ladderkoord. De doorkijk bij deze lamellen is kleiner, waardoor je meer privacy behoudt. Door de lamellen te tuimelen bepaal je zelf de hoeveelheid inkijk en lichtinval in de ruimte.

Brede houten jaloezieën in de woonkamer: een eyecatcher!

Wil je de ramen in je woonkamer meer body geven? Dan zijn de houten jaloezieën met bredere lamellen geschikt voor jou! Hierbij kun je kiezen uit de 50mm of 70mm brede lamellen.

Je kunt de jaloezieën bestellen met ladderkoord of ladderband. Wil je een chique en moderne uitstraling? Kies dan voor lamellen met een gladde houtsoort in een witte of donkere tint. Voor een bohemian uitstraling zijn de lamellen met duidelijk houtnerf een goede keuze. Doordat de lamellen breder zijn bij de jaloezieën van 50mm of 70mm is de afstand tussen de lamellen groter waardoor je een bredere doorkijk hebt.

Heb jij openslaande deuren in jouw woonkamer? Zelfs dan zijn houten jaloezieën geschikt. In de blog ‘Houten jaloezieën voor openslaande deuren’ ontdek je alles over de voordelen, toepassingen en geven we handige tips!

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratiespecialist Annemiek

Elektrische houten jaloezieën: kies voor extra wooncomfort

Ben je op zoek naar extra wooncomfort? Kies dan voor de elektrische variant van de houten jaloezieën. Dit is vooral handig wanneer je raampartijen hebt die moeilijk te bereiken zijn. Met elektrische houten jaloezieën kun je vanaf de bank de lichtinval in jouw woonkamer reguleren en relaxt genieten van een leuke film!

Meerdere jaloezieën naast elkaar? Laat ze uitlijnen!

Inspiratie

Gordijnen en jaloezieën in de woonkamer
Foto: Denise Zwijnen – “Stijlvol Wonen editie 720” – © DPG Media Home Deco N.V.
Jaloezieën en gordijnen in de woonkamer
The Art of Living magazine, Jaro van Meerten
Foto: The Art of Living magazine, Jaro van Meerten
Jaloezieën minder inkijk
Houten jaloezieën bij openslaande deuren

Heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven