Creëer rust in de slaapkamer met houten jaloezieën

Houten jaloezieën in de slaapkamer

In de slaapkamer is het van belang dat je ’s nachts de kamer goed kunt verduisteren en overdag voldoende lichtinval hebt. Hier zijn houten jaloezieën de ideale oplossing voor. Door het eenvoudig kantelen van de lamellen bepaal je zelf hoeveel licht de kamer binnenkomt. Of je nu gaat voor een chique hotelkamer sfeer met mooie brede jaloezieën van 70mm of voor een bohemian sfeer met witte houten jaloezieën met een duidelijke houtnerf. Jij beslist de uitstraling van de kamer! Let op: houten jaloezieën kunnen een slaapkamer nooit volledig verduisteren.

Welke houtsoort jaloezieën kies jij in de slaapkamer?

Er zijn verschillende houtsoorten waaruit je kunt kiezen, waaronder Basswood, Abachi en Bamboe. We leveren jaloezieën van 25mm, jaloezieën 50mm en jaloezieën 70mm. Om de slaapkamer zo donker mogelijk te maken is het aan te raden om de jaloezieën te bestellen met ladderband. Hierdoor zijn de gaatjes in de lamellen afgedekt waar het touw doorheen gespannen is. Dit zorgt ervoor dat er minder licht naar binnenvalt. 

Zwarte jaloezieën in de slaapkamer - inhuis
Houten jaloezieën in de slaapkamer - inhuis plaza
Slaapkamer details houten jaloezieën gordijnen

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratiespecialist Annemiek

Extra comfort: Elektrische houten jaloezieën

Vind je comfort belangrijk? Kies dan voor elektrische houten jaloezieën. Hierdoor kun je vanuit je bed met één druk op de knop jouw raamdecoratie omhoog of omlaag laten komen en de lamellen kantelen. Dit is vooral voor grote en hoge ramen de perfecte oplossing. Bij brede ramen is het pakket lamellen te zwaar om met de hand te bedienen. Daarom raden wij voor grote ramen aan om altijd te kiezen voor elektrische bediening. Hierdoor ben je van alle gemakken voorzien en kun je rustig en relaxt wakker worden!

Houten jaloezieën in de slaapkamer
Project INHUIS houten jaloezie 25mm
houten jaloezie draaikiepraam
Houten jaloezie wit kinderkamer

Heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven