Geef je keuken een mooie en luxe uitstraling met rolgordijnen

Wil je een gezellige en warme sfeer in de keuken creëren? Je kunt een keukenraam aankleden met sfeervolle rolgordijnen. Rolgordijnen zijn de perfecte raamdecoratie om een vleugje kleur toe te voegen aan jouw keuken. Heb je een strakke witte keuken? Kies voor een fijne pasteltint of juist een contrasterende kleur zoals zwart of antraciet. Dit geeft je keuken een moderne en frisse look.

Rolgordijn in de keuken

Onze rolgordijnen zijn ook geschikt voor in jouw keuken. Rolgordijnen zijn eenvoudig en traditioneel en zorgen ervoor dat je in de avond optimaal kunt genieten van je privacy. Je kunt de lichtinval zelf bepalen door het rolgordijn te laten zakken of op te halen. Zorg er wel voor dat jouw rolgordijnen zoveel mogelijk vetvrij blijven. De stof van de meeste rolgordijnen kun je met een vochtige doek afnemen, maar vetspetters zijn daarentegen erg lastig te verwijderen. Komt het rolgordijn in jouw keuken dichtbij het fornuis te hangen? Kies dan voor verschillende alternatieven die iets gebruiksvriendelijker en minder kwetsbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan aluminium jaloezieën, die in prijs net zo scherp zijn als onze rolgordijnen op maat. Bekijk de blog 5x raamdecoratie in de keuken voor meer inspiratie voor jouw keukenramen.

Rolgordijnen voor keukenramen van elke afmeting

Of je nu een draai-kiepraam hebt in de keuken of een extra breed of smal raam, rolgordijnen bieden voor bijna ieder raam de uitkomst. De rolgordijnen op maat van INHUIS kunnen zelfs tot maar liefst 3 meter breed! Speciaal voor daai-kiepramen is er de rolgordijn mini cassette. Dit rolgordijn wordt standaard geleverd in een cassette met zijgeleiders die worden geplakt. Hierdoor hoef je niet te porten in je aluminium of kunststof kozijnen en kun je je keukenraam gemakkelijk openen en sluiten, zonder dat de raamdecoratie in de weg zit.

Tip!

DUSTBLOCK ROLGORDIJNEN VAN LUXAFLEX

In de keuken heb je veel te maken met vocht- en vuil. Kies daarom voor raambekleding die eenvoudig te reinigen is. De Luxaflex rolgordijn stoffen met Dustblock afwerking zijn vocht- en stofwerend. Hierdoor blijven ze langer mooi en zijn ze ideaal voor in de keuken. 

Duo rolgordijnen in de keuken

Wil je genieten van optimale lichtbeheersing in je keuken, maar tegelijkertijd ook van de warmte en sfeer van rolgordijnen? Duo rolgordijnen zijn een combinatie van rolgordijnen en jaloezieën. Een groot voordeel aan duo rolgordijnen is dat ze eenvoudig schoon te maken zijn, waardoor ze perfect zijn voor in de keuken.

Inspiratie rolgordijn keuken

Volg INHUIS Plaza op Instagram en Pinterest voor je dagelijkse dosis aan raamdecoratie inspiratie. Óf bekijk de afbeeldingen hieronder voor meer inspiratie voor rolgordijnen in de keuken.

Voor welke raamdecoratie ga jij in de keuken? Twijfel je nog over de mogelijkheden van rolgordijnen in jouw keuken? Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van een keuze of vraag online gratis kleurstalen aan. Zo kun je kijken of de kleur past in jouw interieur en keuken.

Vraag of opmerking? Laat een berichtje achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.