Geef je keuken een mooie en luxe uitstraling met rolgordijnen

Rolgordijnen in de keuken

Wil je een gezellige en warme sfeer in de keuken creëren? Je kunt een keukenraam aankleden met sfeervolle rolgordijnen. Rolgordijnen zijn de perfecte raamdecoratie om een vleugje kleur toe te voegen aan jouw keuken. Heb je een strakke witte keuken? Kies voor een fijne pasteltint of juist een contrasterende kleur zoals zwart of antraciet. Dit geeft je keuken een moderne en frisse look.

Rolgordijn in de keuken

Onze rolgordijnen zijn ook geschikt voor in de keuken. Rolgordijnen zijn eenvoudig, traditioneel en zorgen ervoor dat je in de avond optimaal kunt genieten van je privacy. Je kunt de lichtinval zelf bepalen door het rolgordijn te laten zakken of op te halen. Zorg er wel voor dat de rolgordijnen zoveel mogelijk vetvrij blijven. De stof van de meeste rolgordijnen kun je met een vochtige doek afnemen, maar vetspetters zijn daarentegen erg lastig te verwijderen. Komt het rolgordijn in jouw keuken dichtbij het fornuis te hangen? Kies dan voor een alternatief die iets gebruiksvriendelijker en minder kwetsbaar is. Denk bijvoorbeeld aan aluminium jaloezieën, die in prijs net zo scherp zijn als onze rolgordijnen op maat.

Bekijk ook de blog 5x raamdecoratie in de keuken voor meer inspiratie voor jouw keukenramen.

Rolgordijnen keuken

Rolgordijnen voor keukenramen van elke afmeting

Of je nu een draai-kiepraam hebt in de keuken of een extra breed of smal raam, rolgordijnen bieden voor bijna ieder raam de uitkomst. De rolgordijnen op maat van inhuis kunnen zelfs tot maar liefst 3 meter breed! Speciaal voor daai-kiepramen is er het rolgordijn mini cassette. Dit rolgordijn wordt standaard geleverd in een cassette met zijgeleiders die worden geplakt. Hierdoor hoef je niet te boren in je aluminium of kunststof kozijnen en kun je het keukenraam gemakkelijk openen en sluiten, zonder dat de raamdecoratie in de weg zit.

Tip!

In de keuken heb je veel te maken met vocht- en vuil. Kies daarom voor raambekleding die eenvoudig te reinigen is. De Luxaflex rolgordijn stoffen met Dustblock afwerking zijn vocht- en stofwerend. Hierdoor blijven ze langer mooi en zijn ze ideaal voor in de keuken. 

rolgordijnen Luxaflex

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratiespecialist Annemiek

Duo rolgordijnen in de keuken

Wil je genieten van optimale lichtbeheersing in je keuken, maar tegelijkertijd ook van de warmte en sfeer van rolgordijnen? Duo rolgordijnen zijn een combinatie van rolgordijnen en jaloezieën. Een groot voordeel aan duo rolgordijnen is dat ze eenvoudig schoon te maken zijn, waardoor ze perfect zijn voor in de keuken.

duo rolgordijnen luxaflex

Inspiratie rolgordijn keuken

Volg inhuis plaza op Instagram en Pinterest voor je dagelijkse dosis aan raamdecoratie inspiratie. Óf bekijk de afbeeldingen hieronder voor meer inspiratie voor rolgordijnen in de keuken.

Heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven