Klassieke rolgordijnen: verrijk je interieur met mooie stoffen

Klassieke rolgordijnen - inhuis plaza

Een klassiek interieur is erg stijlvol, waar rolgordijnen prachtig bij passen. Onze rolgordijnen worden volledig op maat gemaakt, zodat ze naadloos aansluiten op je interieur. Kies in een klassiek interieur voor mooie neutrale kleuren en rijke stoffen, zodat dit jouw interieur verrijkt. Je kunt kiezen uit een transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Dit ligt helemaal aan de lichtinval die je graag in je huis hebt.

Rolgordijnen hebben als voordeel dat ze heel makkelijk te bedienen zijn. Waardoor je zelf bepaalt of je veel of weinig licht laat binnen vallen. Maar ook je eigen privacy kunt bepalen, aan de hand van dichtheid van de stof die je kiest. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor elektrische bediening.

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratiespecialist Annemiek

Hoge kwaliteit rolgordijnen

Bij inhuis plaza hebben wij in ons assortiment alleen maar producten van hoge kwaliteit. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie, zodat je altijd kunt vinden naar jou smaak!

Heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms of neem contact op met onze klantenservice. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven