Elektrische raamdecoratie: kies voor gemak

Met elektrische bediening ben je voorzien van extra wooncomfort en kun je de lichtinval in huis effectiever regelen. Voortaan kun jij met één druk op de knop meerdere producten bedienen. Bovendien is raamdecoratie soms moeilijk te bereiken, denk bijvoorbeeld aan hoge ramen of plafondramen. Met elektrische bediening wordt de bediening van de raamdecoratie een stuk makkelijker gemaakt.

Welke elektrische bedieningsmogelijkheden zijn er?

De meeste raamdecoratie producten bij INHUIS Plaza worden geleverd met een Somfy IO of RTS motor. Bij deze elektrische motor kun je kiezen voor de volgende bedieningsmogelijkheden. Kies je bij je elektrische raamdecoratie voor een wandschakelaar, een handige afstandsbediening of voor een bediening met je eigen telefoon?

Wandschakelaar
 

De Smoove Origin RTS is een stijlvolle wandschakelaar die met een tiptoets aanraking diverse raamdecoratie bedient. Je bedient met de wandschakelaar één product tegelijk. 

Afstandsbediening Situao 2 io

De Situo 2 io afstandsbediening bedient twee individuele  io producten. 

Toepasbaar voor diverse producten waaronder rolluiken, raamdecoratie en zonwering die zijn uitgerust met een io motor.

Afstandsbediening Situo 5

De Situo 5 io afstandsbediening bedient vijf individuele io producten.

Toepasbaar voor diverse producten waaronder rolluiken, raamdecoratie en zonwering die zijn uitgerust met een io motor.

Bediening met app: Somfy Connexoon

Met de Connexoon RTS Window bedien je alle raamdecoratie en gordijnen, die zijn voorzien van een Somfy RTS motor, eenvoudig met je smartphone.

Home-modus (Centrale bediening) Open en sluit rol-, vouw-, plissé- duo rolgordijnen of normale gordijnen, met een klik op je smartphone. 

Timer
Plan het openen en sluiten van raamdecoratie op een datum en moment naar keuze.

Sfeervoorkeur
Sla de stand van gordijnen en verlichting op, zodat je ze opnieuw kunt oproepen met één klik op je telefoonscherm.

Elektrische rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen worden gelijkmatig opgerold en hebben daardoor een langere levensduur, waardoor je er langer plezier van kunt hebben. De rolgordijnen met elektrische bediening worden standaard voorzien van een Somfy motor. Deze motor werkt op 230 volt en sluit je eenvoudig aan. Je bedient het rolgordijn vervolgens door middel van een afstandsbediening of wandschakelaar. Ook deze motor werkt op 230 volt en sluit je eenvoudig aan.

Elektrische gordijnen

Naast rolgordijnen, zijn ook gordijnen elektrisch samen te stellen. Het is bij elektrische gordijnen van belang dat ze voorzien zijn van een elektrische gordijnrails. Automatische gordijnen zijn ideaal wanneer je woning hoge ramen heeft waardoor de gordijnen moeilijk te bedienen zijn met de hand.

Elektrische jaloezieën op maat

Elektrische jaloezieën worden altijd op maat gemaakt. De motor is niet zichtbaar, want die wordt geïntegreerd in de bovenbak. Het voordeel van elektrische jaloezieën is, dat de jaloezieën een langere levensduur hebben. De jaloezieën worden nauwelijks met de hand aangeraakt. Daarnaast hebben de jaloezieën geen koorden meer wat zorgt voor een strakke uitstraling en wat ze maakt tot kindvriendelijke raamdecoratie.

Extra wooncomfort: kies voor een temperatuursensor

Elektrische bediening maakt het mogelijk om het leefklimaat in huis beter te beheersen. Een zon- en temperatuursensor voorkomt bijvoorbeeld dat de woon- of slaapkamer te warm wordt, omdat jouw raamdecoratie sluit als de temperatuur boven een vooraf bepaalde waarde komt. Zo maak je optimaal gebruik van de isolerende eigenschappen van jouw raamdecoratie. In principe is raamdecoratie met elektrische bediening in bijna alle opzichten mogelijk. Je kunt hierbij denken aan houten jaloezieën en aluminium jaloezieënvouwgordijnen en rolgordijnen, maar natuurlijk ook aan buitenzonwering.

Zonnesensor

Met deze draadloze zonsensor bedien je  producten in huis op basis van de lichtintensiteit. Je kunt de sensor combineren met Somfy TaHoma.

Temperatuursensor

Autonome temperatuursensor te combineren met Somfy TaHoma.

Voordelen elektrische raamdecoratie

Een van de gemakken van elektrische bediening is dat je jouw raamdecoratie op afstand kunt bedienen. Gewoon vanaf de bank. Of nog gemakkelijker: vanuit je bed. Dat is nog eens relaxt wakker worden! Met één druk op de knop gaat jouw raamdecoratie omhoog of omlaag. Met de afstandsbediening in je hand regel je zo een perfect binnenklimaat en een prettige sfeer in huis.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van elektrische bediening? Bezoek dan een van onze showrooms of bel via: 0180 – 555 900!

Vraag of opmerking? Laat een berichtje achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.