Duo rolgordijnen

[[filter_text.title]]

Duo rolgordijnen op maat hebben het bedieningsgemak van een rolgordijnen en de lichtinval van horizontale jaloezieën. Duo rolgordijnen worden ook wel roljaloezieën of zebrarolgordijnen genoemd. De stof bestaat uit twee verschillende lagen stoffen, een transparante stof en een gekleurde stof, die achter elkaar langs schuiven.

Behalve het uitgebreide assortiment duo rolgordijnen op maat van ons eigen merk verkoopt INHUIS Plaza ook duo rolgordijnen van Verano en Copa Home. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor de Twist® rolgordijnen en de Silhouette® Shades van het merk Luxaflex®.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn op dit moment een echte trend. Het duo rolgordijn bevat twee stoflagen die ten opzichte van elkaar bewegen. Een duo rolgordijn heeft in open toestand het uiterlijk van een jaloezie, terwijl het duo rolgordijn in gesloten toestand het uiterlijk heeft van een rolgordijn. Daarmee kiest u voor de ultieme oplossing van lichtinval en privacy. U heeft de keuze uit verschillende basic en premium stoffen in een kleur naar keuze. Bovendien kunt u de grootte en kleur van de cassette volledig zelf bepalen, zodat het product geheel aansluit op uw interieur! De maximale afmetingen van het duo rolgordijn zijn 260 cm breed en 295 cm hoog.

Duo rolgordijn op maat gemaakt

Uiteraard wordt het duo rolgordijn precies voor u op maat gemaakt. Wanneer u de juiste maten door hebt gegeven, kunt u het duo rolgordijn op maat precies zo samenstellen als u wilt. De kleur, uitvoering en de afmeting verschilt per merk.

Duo rolgordijn met mini cassette

Met een duo rolgordijn met mini cassette kiest u voor een compacte cassette die uitermate geschikt is om te plaatsen op een draaikiepraam, schuine wand of deur. Dankzij de compacte cassette heeft het duo rolgordijn op maat een luxe, moderne uitstraling. Het duo rolgordijn met mini cassette is eenvoudig te bedienen met een bedieningsketting aan de linkerzijde of rechterzijde.

Duo rolgordijn met cassette

Het duo rolgordijn met cassette is net als het duo rolgordijn met mini cassette een ontzettend gewild product. Het cassette duo rolgordijn is geschikt voor middelgrote en grote raampartijen. Ook hier vindt u de ideale oplossing tussen lichtinval, privacy en verduistering. Op deze manier creëert u een aangename sfeer in uw woning.

Diverse kleurmogelijkheden

Om het duo rolgordijn op maat volledig op uw wensen aan te laten sluiten, bieden wij diverse kleurmogelijkheden aan. Zo kiest u voor zachte of harde, felle kleuren of juist neutrale, natuurlijke tinten. Bovendien kiest u zelf de kleur van het systeem bij het duo rolgordijn met mini cassette, namelijk wit, antraciet of technisch zilver. 

Duo rolgordijn online bestellen

Via onze webwinkel kunt u uw duo rolgordijn op maat eenvoudig online bestellen. U stelt uw duo rolgordijn volledig samen zoals u wilt, vervolgens klikt u op ‘klik en bestel’, waarna het duo rolgordijn in uw winkelmandje terecht komt! Vervolgens kunt u uw duo rolgordijn na ongeveer 10 tot 15 werkdagen verwachten. Het product wordt gratis thuisbezorgd!  

Onze winkels

Als u nieuwsgierig bent naar de kleur, de stof en het product zelf bent u natuurlijk altijd welkom in één van onze showrooms! Wij hebben een showroom in Barendrecht (Zuid-Holland) en Naarden (Noord-Holland). De showroom in Barendrecht bevindt zich vlakbij de IKEA Barendrecht. Overigens vindt u de showroom in Naarden, gelegen in het Gooi, in de omgeving Amsterdam en Almere.

Onze merken

Voor het juiste duo rolgordijn kunt u kiezen voor een INHUIS duo rolgordijn op maat. Hiermee bent u verzekerd van een snelle levertijd, aangezien deze producten worden geproduceerd en geleverd uit onze eigen fabriek. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een duo rolgordijn op maat van Luxaflex, bekend onder de naam Twist® Rolgordijn. Met het Luxaflex Twist® Rolgordijn kiest u voor een bediening met ketting of slingerstang. Naast het Twist® Rolgordijn van Luxaflex kunt u ook kiezen voor Silhouette® Shades. Hiermee creëert u dankzij de zachte, draaiende stoffen lamellen een zeer aangename, rustige sfeer. Met de duo rolgordijnen van Luxaflex kiest u voor een kind veilig product.