Duo rolgordijnen

[[filter_text.title]]

Wij bieden maatwerk duo rolgordijnen aan van onder andere ons eigen merk INHUIS. Vanwege onze uitgebreide collectie is er altijd een duo rolgordijn op maat samen te stellen dat past bij uw wensen. Wij bieden duo rolgordijnen op maat aan tot maximaal 270 cm breed en 230 cm hoog. Door te kiezen uit verschillende kleuren, stoffen en afwerkmogelijkheden stelt u het duo rolgordijn volledig naar uw wens samen.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9 van 0 - 10
915 Klantenbeoordelingen op
2017-09-24
Per toeval op deze site gestoten
Per toeval op deze site gestoten, rolluiken hadden wij al 28 jaar in Luxemburg. Daar de zon al vroeg in mijn slaapkamer scheen , tot in de middag werd het ondanks jalusien en gordijnen erg warm. Ik was verheugt dat ze hier ook te krijgen zijn. Al gauw kwam iemand de maten opnemen, waarbij we de kleur konden uitkiezen. We hoefden naar omstandigheden niet lang op de 2 rolluiken te wachten.( moesten op maat gemaakt worden ) Bijkomend kan ik in de nacht de rolluiken zo instellen dat het licht van de lantarens goed gedempt worden en ik beter slaap. Met de serves, het monteren en de prijs voor wat we gekregen hebben zijn we heel tevreden !!! Als we noch wat nodig hebben , WEER BIJ INHUIS Plaza !!!
Lees meer..

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn op dit moment een echte trend. Het duo rolgordijn bevat twee stoflagen die ten opzichte van elkaar bewegen. Een duo rolgordijn heeft in open toestand het uiterlijk van een jaloezie, terwijl het duo rolgordijn in gesloten toestand het uiterlijk heeft van een rolgordijn. Daarmee kiest u voor de ultieme oplossing van lichtinval en privacy. U heeft de keuze uit verschillende basic en premium stoffen in een kleur naar keuze. Bovendien kunt u de grootte en kleur van de cassette volledig zelf bepalen, zodat het product geheel aansluit op uw interieur! De maximale afmetingen van het duo rolgordijn zijn 260 cm breed en 295 cm hoog.

Duo rolgordijn op maat gemaakt

Uiteraard wordt het duo rolgordijn precies voor u op maat gemaakt. Wanneer u de juiste maten door hebt gegeven, kunt u het duo rolgordijn op maat precies zo samenstellen als u wilt. De kleur, uitvoering en de afmeting verschilt per merk.

Duo rolgordijn met mini cassette

Met een duo rolgordijn met mini cassette kiest u voor een compacte cassette die uitermate geschikt is om te plaatsen op een draaikiepraam, schuine wand of deur. Dankzij de compacte cassette heeft het duo rolgordijn op maat een luxe, moderne uitstraling. Het duo rolgordijn met mini cassette is eenvoudig te bedienen met een bedieningsketting aan de linkerzijde of rechterzijde.

Duo rolgordijn met cassette

Het duo rolgordijn met cassette is net als het duo rolgordijn met mini cassette een ontzettend gewild product. Het cassette duo rolgordijn is geschikt voor middelgrote en grote raampartijen. Ook hier vindt u de ideale oplossing tussen lichtinval, privacy en verduistering. Op deze manier creëert u een aangename sfeer in uw woning.

Diverse kleurmogelijkheden

Om het duo rolgordijn op maat volledig op uw wensen aan te laten sluiten, bieden wij diverse kleurmogelijkheden aan. Zo kiest u voor zachte of harde, felle kleuren of juist neutrale, natuurlijke tinten. Bovendien kiest u zelf de kleur van het systeem bij het duo rolgordijn met mini cassette, namelijk wit, antraciet of technisch zilver. 

Duo rolgordijn online bestellen

Via onze webwinkel kunt u uw duo rolgordijn op maat eenvoudig online bestellen. U stelt uw duo rolgordijn volledig samen zoals u wilt, vervolgens klikt u op ‘klik en bestel’, waarna het duo rolgordijn in uw winkelmandje terecht komt! Vervolgens kunt u uw duo rolgordijn na ongeveer 10 tot 15 werkdagen verwachten. Het product wordt gratis thuisbezorgd!  

Onze winkels

Als u nieuwsgierig bent naar de kleur, de stof en het product zelf bent u natuurlijk altijd welkom in één van onze showrooms! Wij hebben een showroom in Barendrecht (Zuid-Holland) en Naarden (Noord-Holland). De showroom in Barendrecht bevindt zich vlakbij de IKEA Barendrecht. Overigens vindt u de showroom in Naarden, gelegen in het Gooi, in de omgeving Amsterdam en Almere.

Onze merken

Voor het juiste duo rolgordijn kunt u kiezen voor een INHUIS duo rolgordijn op maat. Hiermee bent u verzekerd van een snelle levertijd, aangezien deze producten worden geproduceerd en geleverd uit onze eigen fabriek. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een duo rolgordijn op maat van Luxaflex, bekend onder de naam Twist® Rolgordijn. Met het Luxaflex Twist® Rolgordijn kiest u voor een bediening met ketting of slingerstang. Naast het Twist® Rolgordijn van Luxaflex kunt u ook kiezen voor Silhouette® Shades. Hiermee creëert u dankzij de zachte, draaiende stoffen lamellen een zeer aangename, rustige sfeer. Met de duo rolgordijnen van Luxaflex kiest u voor een kind veilig product.