Privacy & veel lichtinval in de badkamer met houten jaloezieën

Badkamer houten jaloezieën

In de badkamer wil je lekker kunnen ontspannen en relaxen. Voldoende lichtinval en privacy zijn hierbij belangrijke elementen. Houten jaloezieën zorgen niet alleen voor een natuurlijke en warme sfeer in de badkamer, maar ook de zo gewenste lichtinval een privacy. Lees in deze blog hoe jouw nieuwe houten jaloezieën voor de badkamer volledig naar wens samenstelt.

Houten jaloezieën in de badkamer

Het voordeel van houten jaloezieën is dat je ze kunt kantelen, waardoor je zelf de lichtinval en privacy bepaalt in de badkamer. Je hebt de keuze uit jaloezieën met een lamelbreedte van 25mmjaloezieën 50mm en jaloezieën 70mm. De jaloezieën worden standaard uitgevoerd met een ladderkoord, maar indien gewenst kun je de horizontale jaloezieën ook samenstellen met een ladderband in een bijpassende kleur. Wanneer je houten jaloezieën in de badkamer wil plaatsen, is het echter af te raden om voor ladderband te kiezen, doordat er schimmel in het textiel kan ontstaan.

Badkamer project INHUIS houten jaloezieËn 50mm inhuis
Badkamer houten jaloezieën detail

Houten jaloezieën in de badkamer? Ventileer goed!

Voor elke raamdecoratie geldt dat het goed is om de badkamer regelmatig te ventileren. Bij het kiezen van raamdecoratie in een badkamer is het van belang dat je rekening houdt met de vochtbestendigheid. 

Onze houten jaloezieën worden veelvuldig in badkamers gebruikt. Echter kan het vochtgehalte in badkamers erg verschillen, om deze reden vervalt de garantie op het product. Onze Abachi houtsoort is beter bestendig tegen vocht dan onze lindehout jaloezieën. Het is dan ook aan te raden om te kiezen voor de Abachi houten jaloezieën. 

Houten jaloezieën zijn eenvoudig schoon te houden zijn met een swiffer of een lichtvoetige doek. 

Type houtsoorten

Basswood
Abachi AN_60_50
Abachi
Bamboe

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratiespecialist Annemiek

Montage van houten jaloezieën in de badkamer

Ben jij handig aangelegd? Dan is het monteren van jouw nieuwe houten jaloezieën in de badkamer zo gepiept. Pak online gemakkelijk onze meet– en montagevideo’s erbij en laat ons je volledig aan aan de hand meenemen door het proces. Wil jij alles even rust nalezen? Dankzij de meet- en montage instructies lees je de handelingen rustig nog even na.

Lees ook de blog ‘Hoe hang je jaloezieën op?‘ voor handige tips.

Kies jij liever voor zekerheid en laat je het plaatsen van jouw raamdecoratie liever over aan professionals? Geen probleem! Maak gebruik voor onze meet- en montageservice, zodat je zeker weet dat de houten jaloezieën perfect aansluiten op de kozijnen van jouw badkamerraam. Je geniet daarnaast ook nog eens van 2 jaar garantie op de montage. Dat noemen we service!

Meetinstructies

Montage instructies

Downloads

Meetinstructies

Montage instructies

Downloads

Meetinstructies

Montage instructies

Downloads

Ben jij geïnspireerd geraakt of heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven