Sfeervolle gordijnen voor bedrijfspand Dekbed Discounter

gordijnen zakelijk

Dekbed Discounter groeide uit haar jasje en verhuisde daarom naar een nieuw kantoorpand in Gouda. Daisy van de Heuvel bedacht de indeling en styling van de ruimtes en inhuis plaza leverde 55 gordijnen voor het pand. 

Zwart, transparant en brandvertragend

inhuis plaza kreeg de opdracht de juiste gordijnenstoffen te selecteren met de eigenschappen transparant, zwart en vlamvertragend. Annemiek ging aan de slag naar aanleiding van de interieurtekeningen en de keuze werd gemaakt voor Voile Vadain. Bekijk het prachtige resultaat!

Uitvoerder: De Arend – Project & Horeca inrichters
Fotografie: Peter Baas Photography​

Het kantoor heeft haar uitstraling te danken aan de warme kleuren die zijn gebruikt. Iedere afdeling heeft zijn eigen kleurenthema waardoor ze herkenbaar is.

De lampen zijn door Daisy zelf ontworpen en hebben, behalve dat het er prachtig uitziet, een geluiddempende functie. Door gebruik te maken van vilt wordt rechtstreeks geluid gedempt.

De ramen bij de entree zijn volledig voorzien van de sfeervolle zwarte gordijnen.

Voile Vadain, Silence


Kleur: Zwart
Aantal: 55 stuks
Leverancier: inhuis

Ben jij geïnspireerd geraakt of heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nienke avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven