Je zonwering bedienen met een app: kies voor gemak

Je zonwering bedienen met je telefoon. Waar je ook bent? Dat kan met de Somfy Connexoon. Bestel je rolluikzonneschermscreenmarkies of uitvalscherm met een Somfy io motor en je kunt je zonwering koppelen aan de Somfy Connexoon. De Somfy Connexoon is compatibel met io-homecontrol producten en beschikbaar voor Android en iOS smartphones.

Hoe werkt het?

Sluit de Connexoon aan, installeer één van de 3 apps en je kunt de zonwering draadloos verbinden. Er zijn drie verschillende apps om je woning mee te bedienen, namelijk Window, Terrace en Access. Iedere app is geschikt voor andere producten.

Voordelen van Somfy Connexoon

SMART CONTROL
Maak je zonwering nog slimmer door er een temperatuur- of zonnesensor op aan te sluiten. Je zonwering reageert automatisch op veranderende weersomstandigheden.

SNAPSHOT 
Heb je de ideale instelling voor je zonwering of pergolas gevonden? Sla jouw instellingen eenvoudig op met de Snapshot-functie en zet wanneer je maar wilt alles weer in dezelfde positie.

CLICK & GO
Slaat het weer plotseling om? Twijfel je nog of je terrasscherm openstaat? Controleer jouw terras met één klik en pas de posities op afstand aan.

Vraag of opmerking? Laat een berichtje achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.