/ Verkooppunten / Zonwering Leiden
inhuis plaza zonwering Leiden

Zonwering Leiden

Wil jij de temperatuur in jouw woning in Leiden op een duurzame manier aangenaam houden? Kies dan voor zonwering! Zo houden screens de zonnewarmte tegen en hebben ze een moderne uitstraling en zorgt een rolluik voor isolatie en verduistering. Bij inhuis plaza vind je ook screens en rolluiken op zonne-energie; energiebesparend & duurzaam. Van kwalitatieve zonwering op maat van merken als Verano, Roma, Weinor en Brustor heb je jarenlang plezier en zorg je voor de finishing touch van het exterieur van jouw woning. Stel online jouw nieuwe buitenzonwering samen of kom langs in onze showroom Voorschoten voor advies van één van onze specialisten.

  • 4.8/5 uit 2.400+ reviews
  • Professionele meet- en montageservice
  • 5 jaar garantie

vanaf

€ 280

Betaal in 3 delen

Advies bij jou thuis

Bereken jouw prijs en bestel

4.8/5 uit 2523+ beoordelingen

Als dé specialist in raamdecoratie en zonwering op maat, levert inhuis plaza al ruim 10 jaar tevreden klanten kwaliteit en service aan huis.

Bekijk reviews op Trustpilot >

Bestel snel online

Passend advies voor jouw situatie? Breng een bezoek aan één van onze showrooms of plan een adviesafspraak aan huis voor persoonlijk advies van onze deskundige adviseurs.

Alle zonwering op een rij >

Monteer zelf of laat ons monteren

Laat de montage van jouw nieuwe zonwering aan professionals over met onze meet- en montageservice. Met deze service kun je rekenen op service én vakmanschap.

Onze montageservice >

Zonwering Leiden - Advies van onze experts

Persoonlijk advies van zonwering specialisten in showroom Voorschoten

In showroom Voorschoten ben je aan het juiste adres voor persoonlijk advies over de meest geschikte zonwering voor jouw woning in Leiden. Breng daarom een bezoek aan showroom Voorschoten of één van de 4 andere showrooms in Woerden, Barendrecht, Naarden of Waalwijk. Laat je inspireren door alle mogelijke typen zonwering, de verschillende merken en het scala aan doek- en systeemkleuren. Kom vrijblijvend langs of plan online gemakkelijk een afspraak voor een moment dat jou goed uitkomt.

12 minuten rijden van Leiden

Adres- en contactgegevens

Zonservice by inhuis plaza Voorschoten

Zonservice B.V.

Starrenburglaan 11
2251 AG Voorschoten
Nederland
Route plannen >

071-561 80 89
info@inhuisplaza.nl
Start Whatsapp

Openingstijden

MaGesloten
Di10:00 - 17:00
Wo10:00 - 17:00
Do10:00 - 17:00
Vr10:00 - 17:00
Za10:00 - 17:00
ZoGesloten
Zonwering Leiden - Showroom Voorschoten

Montageservice van inhuis plaza in regio Leiden

Laat de montage van jouw nieuwe zonwering over aan specialisten voor zekerheid, kwaliteit en garantie. Van mooie projecten in Leiden, Oegstgeest en Rijnsburg tot montage opdrachten in Hoogmade en Zoeterwoude. Ons montageteam klaart de klus met vakmanschap!

Wat kost zonwering op maat?

Het complete kostenplaatje van jouw nieuwe zonwering wordt beïnvloed door verschillende factoren. De prijs is niet alleen afhankelijk van het type buitenzonwering, maar ook van het merk, de benodigde maatvoering en type bediening. De zonwering van inhuis plaza wordt professioneel geplaatst door onze ervaren monteurs, maar kan door handige klussers ook zelf ingemeten en gemonteerd worden. Voor het plaatsen jouw zonwering hanteren wij transparante montageprijzen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Bekijk online een groot deel van ons buitenzonwering assortiment, chat met onze klantenservice bij vragen, breng een bezoek aan onze showroom om de verschillende typen te bekijken en te vergelijken of laat één van onze adviseurs thuis langskomen voor advies op maat.

Meet- en adviesservice in omgeving Leiden

Wil je passend advies voor jouw situatie in omgeving Leiden en het inmeten van de zonwering overlaten aan een professional? Dat kan! Plan online een adviesafspraak aan huis, zodat één van onze deskundige adviseurs bij jou thuis langskomt op een moment dat voor jou uitkomt.

Scroll naar boven