/ Verkooppunten / Zonwering Katwijk
inhuis plaza zonwering Katwijk

Zonwering Katwijk

Ben jij op zoek naar buitenzonwering van kwaliteit voor jouw woning in Katwijk? Met screens of rolluiken hou je de felle zon tegen en blijft het in huis lekker koel. Met een zonnescherm of luxueuze pergola creëer je schaduwplekken op het terras. Wij bieden zowel online als in onze showrooms een ruim assortiment aan typen zonwering van hoge kwaliteit. Breng een bezoek aan onze showroom Voorschoten voor advies van een specialist of stel online jouw nieuwe zonwering gemakkelijk samen en zie direct een prijs.

  • Professionele meet- en montageservice
  • 4.8/5 uit 2.400+ reviews
  • 5 jaar garantie

vanaf

€ 280

Betaal in 3 delen

Advies bij jou thuis

Bereken jouw prijs en bestel

4.8/5 uit 2523+ beoordelingen

Als dé specialist in raamdecoratie en zonwering op maat, levert inhuis plaza al ruim 10 jaar tevreden klanten kwaliteit en service aan huis.

Bekijk reviews op Trustpilot >

Bestel snel online

Passend advies voor jouw situatie? Breng een bezoek aan één van onze showrooms of plan een adviesafspraak aan huis voor persoonlijk advies van onze deskundige adviseurs.

Alle zonwering op een rij >

Monteer zelf of laat ons monteren

Laat de montage van jouw nieuwe zonwering aan professionals over met onze meet- en montageservice. Met deze service kun je rekenen op service én vakmanschap.

Onze montageservice >

Zonwering Katwijk - Advies van onze experts

Onze zonwering adviseurs staan voor je klaar in showroom Voorschoten

In onze showroom Voorschoten adviseren onze specialisten je graag over de meest geschikte zonwering voor jouw woning. Breng een bezoek aan showroom Voorschoten of één van de 4 andere showrooms in Woerden, Barendrecht, Naarden of Waalwijk en laat je inspireren door alle mogelijke typen zonwering, merken en verschillende doek- en systeemkleuren. Kom vrijblijvend langs of plan online gemakkelijk een afspraak in.

15 minuten rijden van Katwijk

Adres- en contactgegevens

Zonservice by inhuis plaza Voorschoten

Zonservice B.V.

Starrenburglaan 11
2251 AG Voorschoten
Nederland
Route plannen >

071-561 80 89
info@inhuisplaza.nl
Start Whatsapp

Openingstijden

MaGesloten
Di10:00 - 17:00
Wo10:00 - 17:00
Do10:00 - 17:00
Vr10:00 - 17:00
Za10:00 - 17:00
ZoGesloten
Zonwering Katwijk - Showroom Voorschoten

Onze zonwering montageservice in de omgeving Katwijk

Ons montageteam klaart de klus vakkundig in regio Katwijk. Van mooie projecten in Katwijk, Valkenburg en Oegstgeest tot montage opdrachten in Leiden en Wassenaar. Kies voor zekerheid, kwaliteit en garantie met de montageservice van inhuis plaza.

Wat kost zonwering op maat?

De kosten voor zonwering op maat zijn onwijs uiteenlopend, doordat ieder type zonwering zijn eigen stijl, voordelen en toepassingen kent om aan jouw wensen te voldoen. Wanneer je op zoek bent naar zonwering voor jouw woning in Katwijk wil je van tevoren al graag een indicatie hebben van het kostenplaatje. inhuis plaza helpt jou online graag op weg. Stel aan de hand van globale maten de gewenste zonwering online samen en bereken direct een prijs. Voor de montage hanteren wij vaste transparante prijzen, zo weet je altijd waar je aan toe bent. Onze monteurs hangen jouw nieuwe zonwering graag professioneel in Katwijk op.

Advies- en meetservice in regio Katwijk

Kom je er zelf niet mee uit en wil je passend advies voor jouw situatie? Met een adviesafspraak aan huis komt één van onze zonwering specialisten graag langs op een moment dat voor jou uitkomt. Op deze manier zien wij gelijk welke zonwering perfect aansluit op jouw wensen en wordt de zonwering vakkundig ingemeten.

Scroll naar boven