Zonwering Almere

Wil je jouw woning voorzien van zonwering in Almere? Dan ben je bij INHUIS Plaza aan het juiste adres! Wij bieden zowel online als in onze showrooms een ruim assortiment aan zonwering op maat van hoge kwaliteit. Compleet met alle luxe en comfort die je maar wenst. Zo kun je genieten van het mooie weer en verkoeling zoeken onder jouw eigen zonnescherm, pergola of markies.

Waarom kiezen voor Inhuis Plaza?

Adres- en contactgegevens

INHUIS Plaza Naarden
INHUIS Plaza B.V.

Rubberstraat 12
1411 AL Naarden
Nederland

Openingstijden

MaGesloten
Di10:00 - 17:00
Wo10:00 - 17:00
Do10:00 - 17:00
Vr10:00 - 17:00
Za10:00 - 17:00
ZoGesloten

Persoonlijk advies van een zonweringspecialist?

Onze specialisten geven je graag persoonlijk advies voor de beste zonwering voor jouw woning in Almere. Maak een afspraak in onze showroom in Naarden of laat je adviseren over de mogelijkheden bij jou thuis.

Zonweringspecialist Bram

Ons assortiment zonwering

Zonneschermen
uitvalscherm luxaflex
Uitvalschermen
Rolluiken
Verandazonwering
markiezen op maat
Markiezen
Pergola zonwering
Screens

Onze montageservice in omgeving Almere

Met onze expertise heeft INHUIS Plaza in Almere een bekende naam opgebouwd in de regio. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij ontzorgen jou daarom graag bij de aanschaf van nieuwe zonwering. Kies je voor onze montageservice? Dan wordt jouw zonnescherm, pergola, screen of rolluik vakkundig en snel door onze eigen monteurs geplaatst. Met transparante prijzen vooraf, weet je wat je kunt verwachten en kom je niet voor verrassingen te staan.

Populaire zonwering

Wat kost zonwering?

Benieuwd naar de kosten van nieuwe zonwering in Almere? De prijs van buitenzonwering hangt af van diverse factoren: het type zonwering, de afmetingen, het type bediening, het merk en de opties die je wenst. Ook de montagekosten hebben invloed op de uiteindelijke prijs. Bereken eenvoudig zelf je prijs door jouw favoriete product online samen te stellen of vraag een offerte aan. Bekijk de prijstabel hieronder voor een globaal overzicht van de gemiddelde zonwering totaalprijzen.

Type zonwering Breedte in meters Gemiddelde prijzen ex. montage
Zonneschermen 3m x 5m €700 tot €5.000
Screens 1m x 3m €200 tot €300
Markiezen 1m x 3m €350 tot €650
Uitvalschermen 3m x 5m €700 tot €5.000
Verandazonwering 3m x 5m €700 tot €5.000

Wij zijn ook actief in de regio's: