/ Verkooppunten / Zonwering Amsterdam
inhuis plaza zonwering Amsterdam

Zonwering Amsterdam

Heb je last van de felle zon in jouw woning in Amsterdam? Inhuis plaza heeft de oplossing in huis. Plaats rolluiken of screens voor de ramen om de temperatuur te regelen of kies markiezen of een zonnescherm als je schaduw wil creëren. Wij bieden zowel online als in onze showrooms een ruim assortiment aan zonwering op maat van hoge kwaliteit. Compleet met alle luxe en comfort die je maar wenst. Benieuwd naar de beste zonwering voor jouw situatie? Breng een bezoek aan onze showroom in Naarden of plan online een adviesafspraak aan huis in met één van onze zonwering specialisten.

  • Professionele meet- en montageservice
  • 4.8/5 uit 2.413+ reviews
  • 5 jaar garantie

vanaf

€ 280

Betaal in 3 delen

Advies bij jou thuis

Bereken jouw prijs en bestel

4.8/5 uit 2523+ beoordelingen

Als dé specialist in raamdecoratie en zonwering op maat, levert inhuis plaza al ruim 10 jaar tevreden klanten kwaliteit en service aan huis.

Bekijk reviews op Trustpilot >

Bestel snel online

Passend advies voor jouw situatie? Breng een bezoek aan één van onze showrooms of plan een adviesafspraak aan huis voor persoonlijk advies van onze deskundige adviseurs.

Alle zonwering op een rij >

Monteer zelf of laat ons monteren

Laat de montage van jouw nieuwe zonwering aan professionals over met onze meet- en montageservice. Met deze service kun je rekenen op service én vakmanschap.

Onze montageservice >

Zonwering Amsterdam - Advies van onze experts

Persoonlijk advies van zonwering specialisten in showroom Naarden

Kom langs in onze showroom Naarden en laat je adviseren over de beste zonwering voor jouw situatie, het beste merk en slimme bediening accessoires. Laat je inspireren door de verschillende typen zonwering en mogelijke doek- en systeemkleuren. Breng vrijblijvend een bezoek of plan een showroomafspraak in showroom Naarden of in één van de andere 4 showrooms in Woerden, Voorschoten, Barendrecht of Waalwijk voor advies op maat.

20 minuten rijden van Amsterdam

Adres- en contactgegevens

inhuis plaza Naarden

inhuis plaza B.V.

Rubberstraat 12
1411 AL Naarden
Nederland
Route plannen >

035-631 59 02
info@inhuisplaza.nl
Start Whatsapp

Openingstijden

Ma (2e Pinksterdag)10:00 - 16:00
Di10:00 - 17:00
Wo10:00 - 17:00
Do10:00 - 17:00
Vr10:00 - 17:00
Za10:00 - 17:00
ZoGesloten
Zonwering Amsterdam - Showroom Naarden

Onze zonwering montageservice in de omgeving Amsterdam

Ons montageteam klaart vakkundig de klus in regio Amsterdam. Kies voor zekerheid, kwaliteit en garantie met de montageservice van inhuis plaza. Van mooie projecten in Weesp, Amstelveen en Amsterdam tot montage opdrachten in Vinkeveen, Haarlem en Zaandam.

Wat kost zonwering op maat?

Wanneer je aan het oriënteren bent naar nieuwe zonwering in Amsterdam, wil je graag goed voorbereid zijn op het kostenplaatje. De prijs van buitenzonwering hangt af van diverse factoren: het type zonwering, de afmetingen, type bediening, het merk en de opties die je wenst. Ook de montagekosten hebben invloed op de uiteindelijke prijs. Bij inhuis plaza bereken je online eenvoudig zelf een prijs door jouw favoriete product samen te stellen, waarna je een indicatie krijgt van het definitieve kostenplaatje. Vraag een offerte aan of kom langs in showroom Naarden. Er wordt direct gekeken naar geschikte zonwering en vakkundig ingemeten.

Meet- en adviesservice in de regio Amsterdam

Twijfel je over de maatvoering of wil je passend advies voor jouw situatie? Dan ben je bij inhuis plaza aan het juiste adres! Met een adviesafspraak aan huis komt één van onze deskundige zonwering adviseurs langs op een moment dat voor jou uitkomt. Er wordt direct gekeken naar geschikte zonwering en de zonwering wordt vakkundig ingemeten.

Scroll naar boven