/ Verkooppunten / Zonwering Barendrecht

Zonwering Barendrecht

Heb je regelmatig last van felle zon in jouw woning in Barendrecht? Plaats dan buitenzonwering zoals rolluiken en screens of creëer schaduw op je terras met een zonnescherm of pergola zonwering. Screens en rolluiken hebben als bijkomend voordeel dat deze de warmte al tegenhouden voordat de zonnestralen jouw woning binnenkomen. Met buitenzonwering houd je jouw woning aangenaam koel tijdens warme dagen. Stel jouw nieuwe zonwering online  samen of kom langs in onze showroom Barendrecht voor advies van een specialist.

  • 4.8/5 uit 2.400+ reviews
  • Professionele meet- en montageservice
  • 5 jaar garantie

vanaf

€ 280

Betaal in 3 delen

Advies bij jou thuis

Bereken jouw prijs en bestel

4.8/5 uit 2523+ beoordelingen

Als dé specialist in raamdecoratie en zonwering op maat, levert inhuis plaza al ruim 10 jaar tevreden klanten kwaliteit en service aan huis.

Bekijk reviews op Trustpilot >

Bestel snel online

Passend advies voor jouw situatie? Breng een bezoek aan één van onze showrooms of plan een adviesafspraak aan huis voor persoonlijk advies van onze deskundige adviseurs.

Alle zonwering op een rij >

Monteer zelf of laat ons monteren

Laat de montage van jouw nieuwe zonwering aan professionals over met onze meet- en montageservice. Met deze service kun je rekenen op service én vakmanschap.

Onze montageservice >

advies showroom

Persoonlijk advies van zonwering specialisten in showroom Barendrecht

Kom langs in onze showroom Barendrecht en laat je adviseren over de beste zonwering voor jouw situatie, slimme bedieningsaccessoires en laat je inspireren door alle mogelijke doek- en systeemkleuren. Kom langs in onze showroom Barendrecht of in één van de andere 4 showrooms in Woerden, Waalwijk, Voorschoten of Naarden voor persoonlijk advies.

Gemiddeld 7 minuten rijden

Adres- en contactgegevens

inhuis plaza Barendrecht

inhuis plaza B.V.

Londen 18
2993 LA Barendrecht
Nederland
Route plannen >

0180-555 905
info@inhuisplaza.nl
Start Whatsapp

Openingstijden

Ma (2e Pinksterdag)10:00 - 16:00
Di10:00 - 17:00
Wo10:00 - 17:00
Do10:00 - 17:00
Vr10:00 - 17:00
Za10:00 - 17:00
ZoGesloten
showroom zonwering barendrecht

Onze zonwering montageservice in de regio Barendrecht

Met onze montageservice kies je voor kwaliteit, zekerheid en garantie. Van mooie projecten in Rhoon, Barendrecht en Heerjansdam tot opdrachten in Portugaal en Rijsoord. Ons montageteam klaart jouw zonwering klus in de regio Barendrecht binnen no-time.

Wat kost zonwering op maat?

De kosten voor zonwering op maat kunnen uiteenlopend zijn, doordat ieder type zonwering zijn eigen stijl, voordelen en toepassingen kent om aan jouw wensen te voldoen. Wanneer je op zoek bent naar zonwering voor jouw woning in Barendrecht is het prettig om van tevoren te weten of het kostenplaatje binnen je budget valt. inhuis plaza helpt jou online graag op weg. Pak de globale maatvoering erbij en stel de gewenste zonwering online samen om direct een indicatie te krijgen. Hou er wel rekening mee dat verschillende factoren de prijs kunnen beïnvloeden, zoals de definitieve maatvoering en de montagewjize. Voor de montage hanteren wij vaste transparante prijzen, zo weet je altijd waar je aan toe bent. Onze monteurs hangen jouw nieuwe zonwering graag professioneel in Barendrecht op.

Meet- en adviesservice in de omgeving Barendrecht

Wil je passend advies voor jouw situatie en het inmeten van de zonwering overlaten aan een professional? Dat kan! Plan een adviesafspraak aan huis, zodat één van onze deskundige adviseurs bij jou thuis langskomt op een moment dat voor jou uitkomt.

Scroll naar boven