Verkooppunten

Inhuis plaza is jouw specialist voor zonwering en raamdecoratie in de regio’s Rotterdam, Naarden, Voorschoten, Waalwijk en Woerden. Of je nu op zoek bent naar stijlvolle jaloezieën, functionele rolluiken, of elegante gordijnen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij jouw wensen en interieur.

Showroom regio Barendrecht

Ontdek ons uitgebreide assortiment raamdecoratie en zonwering in onze showroom in Barendrecht. Aan de Londen 18 creëer je jouw inspirerende omgeving, waar je onze producten kunt bekijken en ervaren. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je persoonlijk advies te geven en te helpen bij het maken van de beste keuze voor je interieur.

Maak een gratis adviesafspraak om je specifieke wensen en vragen te bespreken. Zo ben je verzekerd van de perfecte oplossing die aansluit bij jouw stijl en behoeften.

Showroom regio Naarden

ShowroomNaardeninhuis

Bezoek onze showroom in Naarden voor een uitgebreid aanbod aan raamdecoratie en zonwering. Aan de Rubberstraat 12 kun je onze producten bekijken en uitproberen, waarbij onze deskundige adviseurs je graag van persoonlijk advies voorzien. Zij helpen je bij het kiezen van de beste opties voor je interieur.

Plan een gratis adviesgesprek om je specifieke wensen en vragen te bespreken. Zo vind je gegarandeerd de perfecte oplossing die bij jouw stijl en behoeften past.

Showroom regio Voorschoten

Bezoek onze showroom in Voorschoten voor een breed scala aan raamdecoratie en zonwering. Aan de Starrenburglaan 11 kun je onze producten bekijken en ervaren, waarbij onze deskundige adviseurs je graag persoonlijk advies geven en helpen bij het kiezen van de beste opties voor je interieur.

Plan een gratis adviesgesprek om je specifieke wensen en vragen te bespreken. Zo vind je gegarandeerd de perfecte oplossing die aansluit bij jouw stijl en behoeften.

Terrasoverkapping Leiden - Showroom Voorschoten

Showroom regio Waalwijk

Onze showrooms - Waalwijk

Bezoek onze showroom in Waalwijk voor een breed assortiment aan raamdecoratie en zonwering. Aan de Tuinstraat 7 kun je onze producten bekijken en ervaren, met deskundige adviseurs die je persoonlijk advies geven en helpen bij het maken van de beste keuze voor je interieur.

Plan een gratis adviesgesprek om je specifieke wensen en vragen te bespreken. Zo ben je verzekerd van de perfecte oplossing die aansluit bij jouw stijl en behoeften.

Showroom regio Woerden

Kom naar onze showroom in Woerden om ons ruime aanbod aan raamdecoratie en zonwering te ontdekken. Aan de Jaap Bijzerweg 5 kun je onze producten bekijken en ervaren, met deskundige adviseurs die klaarstaan om je persoonlijk advies te geven en te helpen bij het maken van de beste keuze voor je interieur.

Plan een gratis adviesgesprek om je specifieke wensen en vragen te bespreken. Zo vind je gegarandeerd de perfecte oplossing die aansluit bij jouw stijl en behoeften.

Terrasoverkapping Leiden - Showroom Voorschoten
Scroll naar boven