/ Verkooppunten / Zonwering Houten
inhuis plaza zonwering Hoeksche Waard

Zonwering Houten

Zou jij het ook zo fijn vinden om jouw woning in Houten ’s zomers koel te houden en ’s winters de kou tegen te gaan met de juiste zonwering? Een knikarmscherm of pergola zorgt voor zonwering op het terras, een screen houdt de zonnehitte tegen en rolluiken zorgen voor verduistering en isolatie. Wil jij jouw woning upgraden met een ware parel? Kies dan voor de klassieke markies. Bij inhuis plaza bereken je de prijs van jouw nieuwe zonwering gemakkelijk online. Wanneer je op zoek bent naar persoonlijk en gericht advies staan onze specialisten graag voor je klaar in showroom Woerden óf plan een adviesafspraak aan huis.

  • 4.8/5 uit 2.413+ reviews
  • Professionele meet- en montageservice
  • 5 jaar garantie

vanaf

€ 280

Betaal in 3 delen

Advies bij jou thuis

Bereken jouw prijs en bestel

4.7/5 uit 2609+ beoordelingen

Als dé specialist in raamdecoratie en zonwering op maat, levert inhuis plaza al ruim 10 jaar tevreden klanten kwaliteit en service aan huis.

Bekijk reviews op Trustpilot >

Bestel snel online

Passend advies voor jouw situatie? Breng een bezoek aan één van onze showrooms of plan een adviesafspraak aan huis voor persoonlijk advies van onze deskundige adviseurs.

Alle zonwering op een rij >

Monteer zelf of laat ons monteren

Laat de montage van jouw nieuwe zonwering aan professionals over met onze meet- en montageservice. Met deze service kun je rekenen op service én vakmanschap.

Onze montageservice >

Zonwering Houten - Advies van onze experts

Advies van onze zonwering specialisten in showroom Woerden

Onze adviseurs geven graag persoonlijk advies over de beste zonwering voor jouw woning in Houten. Van het type zonwering, het beste merk en de systeemkleur die het mooiste staat bij de kozijnen van jouw woning tot de bediening accessoires. Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden en maak een afspraak in showroom Woerden of breng een bezoek aan één van onze vier andere showrooms in Naarden, Voorschoten, Barendrecht of Waalwijk.

30 minuten rijden van Houten

Adres- en contactgegevens

inhuis plaza Woerden

inhuis plaza B.V.

Jaap Bijzerweg 5
3446 CR Woerden
Nederland
Route plannen >

0348-727 150
info@inhuisplaza.nl
Start Whatsapp

Openingstijden

MaGesloten
Di10:00 - 17:00
Wo10:00 - 17:00
Do10:00 - 17:00
Vr10:00 - 17:00
Za10:00 - 17:00
ZoGesloten
Zonwering Houten - Showroom inhuis plaza Woerden

Onze zonwering montageservice in omgeving Houten

Met onze montageservice ben je verzekerd van kwaliteit, zekerheid en garantie. Van mooie projecten in Bunnik, Vianen en Houten tot montage opdrachten in Nieuwegein en IJsselstein. Met onze montageservice ben je verzekerd van kwaliteit en garantie.

Wat kost zonwering op maat?

Wanneer je op zoek bent naar zonwering voor jouw woning in Houten is het prettig om van tevoren te weten of het kostenplaatje binnen je budget valt. Online helpen wij jou graag op weg, zodat je een duidelijke indicatie krijgt van de prijs. Stel de gewenste zonwering samen, voer de globale maatvoering in en maak een keuze uit alle personalisatiemogelijkheden. Tijdens het samenstellen zie je per optie direct de totaalprijs. Verschillende factoren kunnen nog van invloed zijn op de uiteindelijke kosten, denk aan de maatvoering, type bediening en extra opties als LED-verlichting of de systeemkleur. Voor de montage van onze producten hanteren wij transparante prijzen, zo weet je bij ons altijd waar je aan toe bent. Onze monteurs zorgen graag voor een mooi eindresultaat!

Meet- en adviesservice in regio Houten

Twijfel je over de correcte maatvoering of wil je passend advies voor jouw situatie? Dan ben je bij inhuis plaza aan het juiste adres! Maak een adviesafspraak aan huis, zodat één van onze deskundige zonwering adviseurs bij jou thuis langskomt op een moment dat jou schikt.

Scroll naar boven