INHUIS Project - Dordrecht

Deze maand zijn we INHUIS bij de familie De Vrij. Het stel is net getrouwd en zijn daarna gaan wonen in hun huis in Dordrecht. Nu al weer een paar maandjes. Het huis was al vrij netjes dus ze hebben vrij weinig hoeven doen om het naar smaak in te richten.

"De styling hebben we zelf gedaan. Het huis was ook al redelijk af, dus we hebben alleen nog wat styling dingetjes gedaan. We hebben de muren geverfd, meubels uitgezocht, de raamdecoratie natuurlijk en als laatste nog wat leuke accessoires."

"Wij zijn bij INHUIS Plaza terecht gekomen, doordat iemand uit onze familie ook raamdecoratie van INHUIS heeft hangen. En toen we dat zagen vonden we het meteen al erg mooi. Vooral de shutters vonden we erg mooi. Het mooiste aan de raamdecoratie vonden we dat het zo mooi licht is in de woning. Vervolgens zijn we in Barendrecht langs gekomen in de showroom en hebben ze ons geholpen bij het kiezen van de kleur."

Ze hebben gekozen voor shutters omdat je hiermee goed met het licht kunt spelen. Er komt nog voldoende licht de woning in en ze zijn gegaan voor een mooie lichte kleur. Deze kleur hebben ze in de showroom uitgezocht, aan de hand van het stalenboek. Ze zijn er erg blij mee!

"Voor de slaapkamers en de kleedkamer boven zijn we gegaan voor rolgordijnen. Hierdoor kunnen we de ruimte goed verduisteren. We hebben gekozen voor een neutrale kleur, waardoor de ruimte nog mooi rustig oogt."WILT U LIEVER THUIS GEADVISEERD WORDEN? Maak een afspraak met één van onze adviseurs!

Het team van INHUIS Plaza bestaat uit ervaren specialisten die met liefde voor het vak elke dag de uitdaging aangaan om de mooiste raamdecoratie en zonwering op maat voor u uit te zoeken. Wij begrijpen als geen ander dat het prettig is om in uw eigen huis de keuze te kunnen maken, daarom komen wij graag langs voor een advies aan huis.