inhuis bij onze klanten: familie de Laat

gordijnen op maat

Familie de Laat woont samen met hun twee zoontjes in een prachtige nieuwbouwwoning in Rhoon. Tot in de puntjes gestyled en voorzien van prachtige raamdecoratie. inhuis plaza leverde gordijnen, houten jaloezieën en duo rolgordijnen voor verschillende ruimtes in huis.

Sfeervolle gordijnen en trendy houten jaloezieën

Sinds een half jaar woont de familie in deze mooie woning. Yenny heeft alles voor de woning zelf uitgekozen en samengesteld. ‘Ik wist nog niet zo goed wat voor raamdecoratie ik wilde hebben. Via de buurvrouw werden we getipt om bij inhuis plaza een kijkje te nemen. In de showroom zijn we toen erg goed geholpen. Ik ben meerdere keren langs geweest om de juiste stoffen en kleuren te kiezen. We zijn uiteindelijk heel blij met de gordijnen in de woonkamer’.

gordijnen op maat
gordijnen op maat
gordijnen op maat
duo rolgordijn op maat

“In de showroom zijn we toen erg goed geholpen. Ik ben meerdere keren langs geweest om de juiste stoffen en kleuren te kiezen. We zijn uiteindelijk heel blij met de gordijnen in de woonkamer”.

houten jaloezieen op maat
plissé gordijnen op maat
gordijnen op maat

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratiespecialist Annemiek

houten jaloezieen op maat

Houten jaloezie 50mm | inhuis

Houtsoort: Bamboe
Lamelkleur: Zwart (8850)

Houten jaloezie 25 mm | inhuis (badkamer)

Houtsoort: Modern
Lamelkleur: Zwart (2725)
Optie: Zijgeleiding 

Duo rolgordijn mini cassette | inhuis

Stoftype: Standaard
Kleur: Zwart (D307)
Systeemkleur: Antraciet

Dupli in frame | KeJe

Stoftype: Verduisterend
Kleur: Zwart (d0200)

Fotografie: Emma Groenenboom 

Ben jij geïnspireerd geraakt of heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven