Zonwering voor een lichtkoepel

Plisse shades Luxaflex

Een lichtkoepel zorgt voor veel lichtinval en is een prachtige toevoeging in huis. Heb je een lichtkoepel maar nog niet de geschikte zonwering kunnen vinden? In deze blog lees je welke zonwering hier geschikt voor is en krijg je handige tips. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Lees snel verder!

Populaire zonwering voor een lichtkoepel

Plisse shades Luxaflex
Duette Shades
Plisse shades Luxaflex
Plissé gordijnen
Brustor veranda Topscreen
Screens

Populaire zonwering voor
een lichtkoepel

duette shades
Duette Shades
Plissés shades
Plissé gordijnen
Ritz Screens V599
Screens

De voordelen

Lichtkoepels – ook wel dakkoepels genoemd – zijn er in verschillende vormen en maten en hebben veel voordelen. Het grootste voordeel is dat ze veel daglicht naar binnen laten. Daglicht is goed voor onze gemoedstoestand. Het zorgt ervoor dat je meer energie krijgt en beter kunt functioneren. Een ander leuk voordeel is dat je duurzaam bezig bent. Zo bespaar je op je energierekening, doordat je minder vaak de lampen aan hoeft te doen. Nu zijn al die voordelen leuk meegenomen, toch is het ook wel fijn om de ruimte in huis te verkoelen of verduisteren tijdens de warme zomerdagen. Dit kun je doen door te kiezen voor de juiste zonwering. Welke zonwering kies je? We helpen je een handje!

Bij het aanschaffen van de juiste zonwering, moet je jezelf eerst afvragen waar de zonwering voor moet dienen. Iedere zonwering heeft zo zijn eigen functies. Heb je een lichtkoepel en wil je graag de felle zon weren? Kies dan voor zonwering voor binnen. Wil je juist de zon en de warmte tegenhouden? Dan kun je beter kiezen voor zonwering voor buiten.

Plisse shades Luxaflex

Zonwering lichtkoepel voor binnen

Met een lichtkoepel krijg je niet alleen meer lichtinval, maar het zorgt er ook voor dat de ruimte in huis optisch vergroot wordt. Welke zonwering voor binnen is geschikt voor een lichtkoepel? Met duette shades kun je de zon weren én creëer je sfeer in iedere ruimte. Een lichtkoepel zit meestal niet op de meest bereikbare plekken. Juist dan is het fijn als je kunt kiezen voor gemak. Duette shades hebben verschillende bedieningsopties. Je kunt kiezen voor de gewone handbediening, maar wanneer je voor het ultieme comfort wil gaan dan kun je kiezen voor de automatische bediening. Naast bediening is deze zonwering ook samen te stellen in verschillende kleuren en stoffen. Kies je voor een transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof? Het kiezen van de juiste kleur en stof kan soms lastig zijn. Bij INHUIS helpen we je hier graag mee. Het is bij ons mogelijk om gratis kleurstalen aan te vragen. Zo kun jij de kleurstalen eerst zien en voelen. Dat is pas service!

Ben je nog op zoek naar raamdecoratie voor in de woonkamer en wil je één geheel creëren? In deze blog lees je hoe je jouw woonkamer extra sfeer geeft met plissés en dupli’s.

Plisse shades Luxaflex

Liever advies van een specialist?

Deel je wensen met onze adviseurs en je krijgt heel gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms of maak een adviesafspraak op het moment dat het voor jou uitkomt.

INHUIS

Raamdecoratie specialist
Annemiek

Zonwering lichtkoepel voor buiten

Naast lichtkoepels heb je ook vlakke lichtstraten. Heb je een lichtstraat en weet je nog niet welke zonwering hier geschikt voor is? 
Met screens houd je niet alleen de zon tegen, maar ook de warmte. Een leuk voordeel is dat je met deze zonwering het zicht naar buiten toe behoudt. Daarnaast kun je met deze zonwering ook kiezen voor extra gemak. Met de afstandsbediening bepaal je met één druk op de knop, de hoeveelheid lichtinval. Wat een luxe! Wil je weten welke screen geschikt is voor jouw lichtstraat? Laat je adviseren in één van onze showrooms! In de koudere en natte maanden wordt het doek in de cassette volledig beschermd tegen regen en vuil. Wel zo handig in ons kikkerlandje! 😉

Topscreen Brustor

Heb je na het lezen van deze blog nog advies nodig? Kom gerust langs in één van onze showrooms en laat je adviseren door onze specialisten!

Zaira den Boef

Zaira den Boef

Ik ben weg van een hotel chique interieur | Favoriete raamdecoratie: houten jaloezieën en wave gordijnen | Dol op tropische vakantiebestemmingen en eten
Zaira den Boef

Zaira den Boef

Ik ben weg van een hotel chique interieur | Favoriete raamdecoratie: houten jaloezieën en wave gordijnen | Dol op tropische vakantiebestemmingen en eten


Gerelateerde artikelen