Heb jij al raamdecoratie of zonwering voor jouw Velux ramen?

Velux ramen worden in veel situaties gebruikt. Van dakramen tot een dakkapel, lichtkoepels en lichtstraten. Belangrijk hierbij is om een mooie raamdecoratie of zonwering te gebruiken zodat je optimaal kunt genieten van jouw Velux raam.

Wij bieden alle producten aan voor Velux ramen. Velux werkt met maatcodes, dat is ideaal. Zo kunnen er geen fouten worden gemaakt met meten. Daarnaast is de montage ook vrij eenvoudig waardoor dit door iedereen te doen is.

Welke mogelijkheden zijn er?

Welk product past er nu mooi bij een lichtkoepel? Of je hebt net een nieuwe dakkapel geplaatst en je vindt het moeilijk om de laatste puntjes op de i te zetten wat betreft raamdecoratie.

Lichtkoepels
Lichtkoepels zijn erg mooi in een open ruimte en bieden veel lichtinval. Toch is het ook fijn om op een hete zomerdag de lichtkoepel af te kunnen sluiten.
Hiervoor zijn rolgordijnen of plissés een goede oplossing. Het ideale hiervan is dat ze elektrisch en op zonne-energie bedienbaar zijn. Comfort met één druk op de knop, de afstandsbediening wordt meegeleverd bij deze producten.

Rolluiken voor dakramen
De rolluiken bieden een optimale warmtewering en tegelijkertijd een goede isolatie. Daarnaast sluit het rolluik volledig af dus kan de kamer goed verduisterd worden. Rolluiken zijn handbediend of elektrisch te  leveren op netstroom of zonne-energie. Als je op zoek bent naar optimaal comfort en het gemak van een snelle montage, dan raden wij het rolluik op zonne-energie aan. Dit rolluik is draadloos en kan gemakkelijk bediend worden met behulp van een afstandsbediening of zelfs geheel automatisch.

Buitenzonwering
Ideaal bij de Velux buitenzonwering is dat het voldoende daglicht door naar binnen komt, maar de warmte blokkeert. VELUX buitenzonweringen zijn gemaakt van duurzaam, vuilafstotend materiaal waardoor ze eenvoudig te reinigen zijn met een vochtige doek. 
Tip: buitenzonwering is te combineren met een rolgordijn, ideaal om het licht te reguleren en ook nog eens extra voordelig als pakket.

Horren
In de zomer wil je lekker het raam kunnen openzetten zonder dat er insecten binnen komen.  Met de hor van Velux behoud je het uitzicht en blijven die vervelende insecten buiten. De insectenhorren worden op de interieurafwerking gemonteerd en kunnen daardoor gecombineerd worden met alle VELUX raamdecoratie- en zonweringsproducten. Ze zijn eenvoudig te monteren en eenvoudig te bedienen.

Plisségordijn
De plissés zijn in lichtdoorlatend en verduisterend te bestellen. Erg fijn is dat je de plissé zowel aan de boven als aan de onderkant kunt bedienen. Hierdoor kun je de plissé in iedere positie laten staan die je wenst. Komt de zon door het raam maar wil je het niet helemaal afsluiten? Geen probleem, de plissé kan in het midden van het raam worden geplaatst. De plissés zijn zowel handbediend als elektrisch te verkrijgen.

Rolgordijn
Er zijn veel leuke designs mogelijk bij de rolgordijnen van Velux. De kinderkamer op de schop? De Star wars en Disney collectie biedt uitkomst. Ook dit product is lichtdoorlatend en verduisterend te verkrijgen, voor ieder wat wils. Het rolgordijn is zowel handbediend als elektrisch te verkrijgen. 

Tip: dit product kunt u ook als een combi kopen met een plissé, twee functies in één.

Vouwgordijn
Door de flexibele positionering van het vouwgordijn kun je deze in iedere stand plaatsen. Het vouwgordijn geeft een warme uitstraling en is in vele kleuren te verkrijgen. Handbediende VELUX vouwgordijnen kunnen eenvoudig gemonteerd worden dankzij het Pick&Click® systeem.

Jaloezieën
Jaloezieën zijn ideaal om het licht te reguleren. Je kunt de stand van de lamellen zelf bepalen zodat je jouw privacy behoudt maar tóch licht binnenkrijgt. De handbediende jaloezieën hebben een stijlvolle bedieningsschuif, die je op jouw eigen bedieningshoogte kunt plaatsen om de lamellen te kunnen kantelen, zelfs als het dakraam open staat.
De jaloezieën zijn zowel handbediend als elektrisch te verkrijgen.

Wil je meer informatie over Velux dakraamproducten? Neem contact op met onze klantenservice, start de chat of kom langs in één van onze showrooms. Onze productadviseurs staan voor je klaar.

Vraag of opmerking? Laat een berichtje achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje
Elise Mudde

Elise Mudde

Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs | Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen | Een échte theedrinker | Mama van een meisje


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.