inhuis bij onze klanten: Familie van der Veer

Iedere maand laten wij jou meekijken bij een inhuis project dat wij gedaan hebben bij een van onze klanten. Deze maand kijken we inhuis bij de familie Van der Veer in Harlingen.

Plissés, houten jaloezieën, rolgordijnen en gordijnen

“We hebben ervoor gekozen om ons huis zelf te laten bouwen. We zijn in april begonnen met bouwen en in december zijn we er al gaan wonen. De bouw is eigenlijk allemaal vrij snel gegaan. In totaal zijn we denk ik twee jaar kwijt geweest. Met het tekenen van huis met de architect, het aanvragen van vergunningen enz.

Het interieur en de aankleding hebben wij helemaal zelf uitgekozen. We hebben gebruik gemaakt van Pinterest. Op Pinterest zie je de mooiste huizen. Wij hebben hier inspiratie op gedaan en de mooiste beelden steeds bewaard. Op deze manier kwamen we erachter wat onze stijl is, we zagen namelijk steeds dezelfde stijl terugkomen in de beelden.”

Raamdecoratie voor iedere ruimte

“Voor de keuken vond ik de stof erg belangrijk. Ik wilde graag een oplossing voor wat extra privacy, maar niet te veel licht verliezen. Bij dit top down bottom up systeem kun je, het mooi in het midden van het raam hangen.

In de woonkamer hebben we smalle langen ramen en daarvoor vond ik het mooi om te gaan voor houten jaloezieën. En voor de grote ramen wilde ik graag een mooi transparant gordijn, zodat er voldoende licht naar binnen valt. Maar dat we het ook lekker open kunnen doen. 
Voor de slaapkamer en vooral de babykamer wilden we echt iets wat verduisterend is. En zoals je ziet sluit het heel mooi af.”

inhuis plaza

“Op Instagram zag ik de raamdecoratie van Fred van Leer, zo kwam ik bij jullie terecht. Ik volg hem op Instagram, vandaar dat ik het zag. Wat ik bij hem zag vond ik heel mooi, vooral die zwarte houten jaloezieën. En toen dacht ik, dit wil ik ook!”

Kleurstalen aanvragen

“Ik heb eigenlijk geen kleurstalen hoeven aanvragen. Jullie collega Gabri is bij ons thuis gekomen voor advies op maat. Hij had alle stalen bij zich, dus we konden meteen een goede keuze maken. Hij heeft ons geadviseerd over wat de beste oplossing zou zijn voor onze ramen en wat het beste zou passen bij de ruimte. “

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratiespecialist Annemiek

Plissé gordijn | inhuis

Stoftype: lichtdoorlatend
Kleur: Donkerbruin met parelmoer achterzijde
Uitvoering: Vrijhangend top down VX

Groove | Vadain

Kleur: 17
Type gordijn: Geplooid

Rolgordijn met mini cassette | inhuis

Type stof: Verduisterend 
Kleur: A-506

Concrete | Vadain

Kleur: 16
Type gordijn: Geplooid

Houten jaloezie 50mm | inhuis

Kleurgroep: Modern
Kleur: Wit

Ben jij geïnspireerd geraakt of heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nienke avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven