INHUIS bij onze klanten: Familie Felter

Gordijnen keuken familie Felter

Wanneer je de woning van de familie Felter in Steenbergen binnenwandelt voel je direct Brabantse gastvrijheid en warmte. De familie woont samen met twee dochtertjes sinds november 2020 in hun geliefde jaren ’70 woning. INHUIS Plaza kreeg de mooie opdracht om de gordijnen in de gehele woning en jaloezieën in de woonkamer, keuken en speelkamer te verzorgen! 

Tijdloze bamboe jaloezieën, sierlijke gordijnen én
rolgordijnen

De jaren ’70 woning is van top tot teen opnieuw opgebouwd tot een eigentijdse woning met een neutraal en gedetailleerd interieur waarin rust en warmte voorop staat. In ieder detail zie je terug dat de indeling en de inrichting van de woning is bedacht door een interieurstyliste pur sang, Suncheré Felter. Suncheré heeft voor de jaloezieën bewust gekozen voor de bamboe houtsoort. De bamboe jaloezie heeft een natuurlijke uitstraling en dankzij de matte lamel met nerfstructuur is stof minder zichtbaar.

Gordijnen woonkamer familie Felter
Inbetween gordijnen woonkamer
Jaloezieën woonkamer familie Felter
Sunstyling familie Felter
Hoek woonkamer familie Felter

Over de indeling van de benedenverdieping is zichtbaar nagedacht. Het is een echte leefruimte voor jong én oud, waarbij de gordijnen zorgen voor een prettige akoestiek. Het gezin brengt samen de meeste tijd door in de ruime woonkeuken en de kinderen hebben in de woonkamer alle ruimte om onbezorgd rond te dartelen. 

Gordijnen keuken familie Felter
Keuken Sunstyling
Jaloezie keuken familie Felter
Detail gordijnen woonkeuken familie Felter
Gordijnen woonkeuken familie Felter

Suncheré maakt niet alleen voor haar eigen woning gebruik van de raamdecoratie van INHUIS Plaza, maar ook in de interieurprojecten van SunStyling komen de stalen van INHUIS Plaza regelmatig terug in het materialenbord. Suncheré vertelt dat ze vooral erg tevreden is over de (stalen)service die INHUIS Plaza biedt. ‘’De service van INHUIS Plaza begint al bij de mogelijkheid om gratis kleurstalen te bestellen. Wanneer een adviseur langskomt om de definitieve maten op te nemen wordt er kundig meedacht of (en anders hoe) alle wensen uitvoerbaar zijn. De montage wordt snel en vaardig uitgevoerd en alle rommel wordt netjes opgeruimd door de mannen.’’

Sunstyling kantoor
Speelkamer familie Felter
Gordijnen master bedroom
Sfeershot gordijnen master bedroom
Detail jaloezie speelkamer
Jaloezie kantoor Sunstyling
Babykamer familie Felter
Babykamer gordijnen familie Felter
Kinderkamer familie Felter
Details kinderkamer familie Felter
Rolgordijn en gordijn kinderkamer

Houten jaloezie 50mm | INHUIS Plaza

Houtsoort: Bamboe
Lamelkleur: Zwart (8850)
Afwerking: Ladderband 25mm (LT27)
Referentie: Woonkamer, keuken, kantoor en speelkamer

Humble | Vadain
Kleur: Humus (19), Oatmeal (18), Klei (14), Biscuit (13)
Type plooi: Dubbel

Rolgordijn mini cassette | INHUIS

Stoftype: Verduisterend
Kleur: Nude – witte achterzijde (B635)
systeemkleur: Wit (9003)
Referentie: Kinderkamer

Fotografie: Emma Groenenboom 

Ben jij geïnspireerd geraakt of heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nienke avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven