Keukeninspiratie: aluminium jaloezieën

Je keuken is pas compleet met stijlvolle raamdecoratie. Naast gezelligheid en comfort moet je raamdecoratie in de keuken ook functioneel zijn. In de keuken heb je te maken met vet, vocht en kookgeurtjes. Ben je bang dat vet en vuil een probleem zijn voor je raamdecoratie?  De aluminium jaloezieën van inhuis bieden uitkomst. Met aluminium jaloezieën zorg je ervoor dat je keuken hygiënisch én gezellig is.  

Aluminium jaloezieën in de keuken

Aluminium is een vochtbestendig materiaal die bestand is tegen vet en vuil. Ook neemt aluminium in tegenstelling tot veel andere stoffen, geen geurtjes op. Zo blijft je keuken lekker fris ruiken, zelf nadat je een snackavond hebt gehad met de frituurpan. De horizontale aluminium jaloezieën zijn dus uitstekend geschikt voor de keuken. Daarnaast zijn de lamellen eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Handig als er vet spetters op zitten van het koken.

Naast vocht en vuil heb je in de keuken ook vaak te maken met verschillende soorten raampartijen. Of je nu een groot of klein raam hebt, voor ieder raam is er een mooie oplossing. De aluminium jaloezieën worden volledig op maat gemaakt waardoor er altijd een oplossing is voor jouw keukenraam.

Liever advies aan huis?

Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thuis langs. Deel je wensen en krijg passend advies voor jouw woonsituatie. Vraag online gemakkelijk een adviesafspraak aan voor een moment dat jou uitkomt!

INHUIS raamdecoratie specialist

Raamdecoratiespecialist Annemiek

Omdat aluminium jaloezieën een speciale lijn hebben van lamellen die vochtbestendig zijn worden ze vaak ook gekozen als raamdecoratie in de badkamer.

Personaliseer jouw aluminium jaloezieën voor in de keuken

De inhuis collectie aluminium jaloezieën voor de keuken bestaat uit 3 verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm en 50 mm. Hierdoor kun je een lamelbreedte kiezen die mooi aansluit op jouw keukenraam. Je kunt kiezen voor een subtiele lamel in een wat smallere breedte om de keuken rust een eenheid te geven en het raam niet teveel te laten opvallen. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een breder lamel van 50 mm voor een groter keukenraam.

Met keuze uit meer dan 75 verschillende kleuren en dessins zit er altijd wel een kleur bij die perfect past bij jouw keuken. Daarnaast kunt je kiezen voor een ladderkoord of ladderband. Ladderbanden zijn mogelijk in 25 mm of 38 mm breed.

Lichtinval & privacy in de keuken

In de keuken is het fijn als je veel licht hebt. Met aluminium jaloezieën kun je gemakkelijk zelf de lichtinval regelen. Zo heb je altijd voldoende licht als je aan het koken bent. Wil je ’s avonds lekker tafelen zonder inkijk? Kantel de lamellen dan dicht, hierdoor heb je voldoende privacy en geen inkijk van buitenaf.

Ben jij geïnspireerd geraakt of heb je na het lezen van onze blog nog vragen? Onze specialisten helpen je graag in één van onze showrooms. Liever persoonlijk advies aan huis? Maak direct een adviesafspraak!

Nina Vervat avatar

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven