/ Verkooppunten / Zonwering Hilversum
INHUIS Plaza zonwering Hilversum

Zonwering Hilversum

Woon je in de regio Hilversum en heb je regelmatig last van felle zon in jouw woning? Plaats dan buitenzonwering zoals rolluiken en screens of creëer schaduw op je terras met een zonnescherm of pergola zonwering. Met buitenzonwering houd je jouw woning aangenaam koel tijdens warme dagen. inhuis plaza heeft voor iedere situatie passende zonwering. Stel in één minuut jouw nieuwe zonwering online samen of kom langs in onze showroom Naarden voor advies van één van onze specialisten.

  • Professionele meet- en montageservice
  • 4.8/5 uit 2.413+ reviews
  • 5 jaar garantie

vanaf

€ 280

Betaal in 3 delen

Advies bij jou thuis

Bereken jouw prijs en bestel

4.8/5 uit 2496+ beoordelingen

Als dé specialist in raamdecoratie en zonwering op maat, levert inhuis plaza al ruim 10 jaar tevreden klanten kwaliteit en service aan huis.

Bekijk reviews op Trustpilot >

Bestel snel online

Passend advies voor jouw situatie? Breng een bezoek aan één van onze showrooms of plan een adviesafspraak aan huis voor persoonlijk advies van onze deskundige adviseurs.

Alle zonwering op een rij >

Monteer zelf of laat ons monteren

Laat de montage van jouw nieuwe zonwering aan professionals over met onze meet- en montageservice. Met deze service kun je rekenen op service én vakmanschap.

Onze montageservice >

Zonwering Hilversum - Advies van onze experts

Onze zonwering specialisten adviseren je graag in showroom Naarden

Breng een bezoek aan onze showroom Naarden waar onze specialisten je graag persoonlijk adviseren over de beste zonwering voor jouw woning in omgeving Hilversum. Van het type zonwering, het beste merk tot de mooiste systeemkleur die past bij de kozijnen van jouw woning. Kom vrijblijvend langs of maak online een afspraak in onze showroom Naarden of in één onze andere 4 showrooms in Woerden, Voorschoten, Barendrecht of Waalwijk en laat je inspireren door ons ruime zonwering assortiment.

15 minuten rijden van Hilversum

Adres- en contactgegevens

inhuis plaza Naarden

inhuis plaza B.V.

Rubberstraat 12
1411 AL Naarden
Nederland
Route plannen >

035-631 59 02
info@inhuisplaza.nl
Start Whatsapp

Openingstijden

MaGesloten
Di10:00 - 17:00
Wo10:00 - 17:00
Do10:00 - 17:00
Vr10:00 - 17:00
Za (Koningsdag)Gesloten
ZoGesloten
Zonwering Hilversum - Showroom Naarden

Onze zonwering montageservice in de omgeving Hilversum

Met onze montageservice kies je voor kwaliteit, zekerheid en garantie. Van mooie projecten in Loosdrecht, Baarn en Hilversum tot montage opdrachten in Laren en Bussum. Ons montageteam voltooid de klus in regio Hilversum voor je het weet.

Wat kost zonwering op maat?

Wanneer jij je oog hebt laten vallen op een mooi nieuw zonnescherm of moderne screens is het wel zo prettig om van tevoren te weten waar je qua kosten aan toe bent. De prijs van zonwering wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals het merk, de maatvoering, gewenste type bediening en extra opties als led-verlichting en de systeemkleur. Vraag online een offerte aan of stel de gewenste zonwering online samen en bereken aan de hand van de globale maten direct een prijs. Dankzij onze transparante montageprijzen weet je van tevoren wat je kunt verwachten en ontvang je geen verrassing achteraf. Onze monteurs hangen jouw nieuwe zonnescherm of screens graag vakkundig in regio Hilversum op.

Meet- en adviesservice in regio Hilversum

Kom je er zelf niet uit en wil je passend advies voor jouw situatie? Dan helpen wij je graag verder. Voor een adviesafspraak aan huis komt één van onze zonwering specialisten graag langs op een moment dat voor jou uitkomt. Op deze manier zien wij gelijk welke zonwering perfect aansluit op jouw wensen en wordt de zonwering vakkundig ingemeten.

Scroll naar boven