/ Verkooppunten / Zonwering Naarden
inhuis plaza zonwering Naarden

Zonwering Naarden

Ben jij voor jouw woning in Naarden op zoek naar kwalitatieve en functionele zonwering? Dan ben je bij inhuis plaza aan het juiste adres. Met een zonnescherm of pergola zonwering creëer je speciale schaduwplekken op het terras. Wil je verduistering in de woonkamer of slaapkamer? Houd dan de felle zon en warmte tegen met rolluiken of screens. Zonwering op maat is de finishing touch voor het exterieur van jouw woning. Kom langs in showroom Naarden voor advies van één van onze specialisten of bekijk een groot deel van ons zonwering assortiment online en bereken direct de prijs. Dankzij ons ruime aanbod aan zonwering op maat vinden we altijd een mooie oplossing.

  • Professionele meet- en montageservice
  • 4.8/5 uit 2.413+ reviews
  • 5 jaar garantie

vanaf

€ 280

Betaal in 3 delen

Advies bij jou thuis

Bereken jouw prijs en bestel

4.8/5 uit 2523+ beoordelingen

Als dé specialist in raamdecoratie en zonwering op maat, levert inhuis plaza al ruim 10 jaar tevreden klanten kwaliteit en service aan huis.

Bekijk reviews op Trustpilot >

Bestel snel online

Passend advies voor jouw situatie? Breng een bezoek aan één van onze showrooms of plan een adviesafspraak aan huis voor persoonlijk advies van onze deskundige adviseurs.

Alle zonwering op een rij >

Monteer zelf of laat ons monteren

Laat de montage van jouw nieuwe zonwering aan professionals over met onze meet- en montageservice. Met deze service kun je rekenen op service én vakmanschap.

Onze montageservice >

Zonwering Naarden - Advies van onze experts

Onze adviseurs staan voor je klaar in showroom Naarden

Laat je inspireren door alle mogelijke typen zonwering, merken en verschillende doek- en systeemkleuren in showroom Naarden. Onze specialisten adviseren je graag over de meest geschikte zonwering voor jouw woonsituatie. Breng een vrijblijvend bezoek of plan online gemakkelijk een afspraak in voor showroom Naarden of één van de 4 andere showrooms in Woerden, Voorschoten, Barendrecht of Waalwijk.

4 minuten rijden van Naarden

Adres- en contactgegevens

inhuis plaza Naarden

inhuis plaza B.V.

Rubberstraat 12
1411 AL Naarden
Nederland
Route plannen >

035-631 59 02
info@inhuisplaza.nl
Start Whatsapp

Openingstijden

MaGesloten
Di10:00 - 17:00
Wo10:00 - 17:00
Do10:00 - 17:00
Vr10:00 - 17:00
Za10:00 - 17:00
ZoGesloten
Zonwering Amstelveen - Showroom Naarden

Onze zonwering montageservice in regio Naarden

Ons montageteam klaart de klus vakkundig en snel in regio Naarden. Kies voor zekerheid, kwaliteit en garantie met de montageservice van inhuis plaza. Van mooie projecten in Naarden, Bussum en Laren tot montage opdrachten in Blaricum, Huizen en Hilversum.

Wat kost zonwering op maat?

Het kostenplaatje van jouw nieuwe zonwering wordt beïnvloed door verschillende factoren. Zo wordt de prijs niet alleen bepaald door het type product, maar ook het merk, het gewenste materiaal en type bediening is bepalend. Om toch een duidelijk beeld te krijgen van de kosten, stel je online de gewenste zonwering eenvoudig samen. Voor de globale maatvoering in, kies een doek- en systeemkleur en selecteer de gewenste bedieningswijze om een realistische prijs te krijgen. Hou er wel rekening mee dat de definitieve prijs nog kan veranderen door de correcte maatvoering en de benodigde montagewijze. Voor de montage van buitenzonwering hanteren wij vaste transparante prijzen, zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Meet- en adviesservice in de omgeving Naarden

Is passend advies op maat voor jouw woning in Naarden wenselijk? Met een adviesafspraak aan huis komt één van onze zonwering specialisten langs op een moment dat jou uitkomt. Op deze manier zien wij gelijk welke zonwering aansluit op jouw wensen en wordt de zonwering professioneel ingemeten.

Scroll naar boven