/ Verkooppunten / Zonwering Dongen
inhuis plaza zonwering Dongen

Zonwering Dongen

Op warme zomerdagen of in een drukke straat kan buitenzonwering voor jouw woning in Dongen niet ontbreken. Met een zonnescherm of pergola zonwering creëer je een fijne schaduwplek op het terras, maar rolluiken zorgen voor privacy, zijn zonwerend en inbraakwerend. Met screens voor het raam verhoog je de privacy in huis en hou je de hitte tegelijkertijd buiten. Voor iedere situatie en wens heeft inhuis plaza de geschikte zonwering op maat. Online bekijk je de verschillende typen zonwering, lees je over de verschillende toepassingen en stel je gemakkelijk jouw nieuwe zonwering samen. Ben jij op zoek naar advies van een specialist? Plan dan een adviesafspraak aan huis of bezoek showroom Waalwijk.

  • 4.8/5 uit 2.400+ reviews
  • Professionele meet- en montageservice
  • 5 jaar garantie

vanaf

€ 280

Betaal in 3 delen

Advies bij jou thuis

Bereken jouw prijs en bestel

4.8/5 uit 2523+ beoordelingen

Als dé specialist in raamdecoratie en zonwering op maat, levert inhuis plaza al ruim 10 jaar tevreden klanten kwaliteit en service aan huis.

Bekijk reviews op Trustpilot >

Bestel snel online

Passend advies voor jouw situatie? Breng een bezoek aan één van onze showrooms of plan een adviesafspraak aan huis voor persoonlijk advies van onze deskundige adviseurs.

Alle zonwering op een rij >

Monteer zelf of laat ons monteren

Laat de montage van jouw nieuwe zonwering aan professionals over met onze meet- en montageservice. Met deze service kun je rekenen op service én vakmanschap.

Onze montageservice >

Zonwering-Dongen-Advies-van-onze-experts

Onze zonwering specialisten adviseren je graag in showroom Waalwijk

Onze specialisten geven je graag gericht advies over het beste type zonwering voor jouw woning in Dongen. Toelichting van de diverse soorten zonwering, de verschillen tussen onze merken tot het bepalen van de mooiste systeemkleur die aansluit bij de kozijnen van jouw woning. Onze zonwering specialisten zorgen ervoor dat jij overal van op de hoogte bent. Maak een afspraak voor showroom Waalwijk en laat je inspireren door ons zonwering assortiment of kom langs in één van de 4 andere showrooms in Barendrecht, Voorschoten, Woerden of Naarden.

16 minuten rijden van Dongen

Adres- en contactgegevens

inhuis plaza Waalwijk

inhuis plaza B.V.

Tuinstraat 7
5144 NE Waalwijk
Nederland
Route plannen >

0416-796 001
info@inhuisplaza.nl
Start Whatsapp

Openingstijden

Ma (2e Pinksterdag)10:00 - 16:00
Di10:00 - 17:00
Wo10:00 - 17:00
Do10:00 - 17:00
Vr10:00 - 17:00
Za10:00 - 17:00
ZoGesloten
Zonwering-Dongen-Showroom-Waalwijk

Onze zonwering montageservice in de regio Dongen

Wil jij zekerheid, garantie en genieten van kwaliteit? Maak dan gebruik van onze montageservice. Van mooie projecten in Dongen, Oosterhout en Teteringen tot montage opdrachten in Rijen en Made. Ons montageteam klaart de klus in de regio Dongen voor je het door hebt.

Wat kost zonwering op maat?

Oké, je hebt je oog laten vallen op mooie pergola zonwering of praktische rolluiken. Hoe nu verder? Bij de aanschaf van buitenzonwering is het prettig om te weten waar je qua kosten aan toe bent. Zo kun je bepalen of de aanschaf binnen je budget past. Pak de globale maatvoering erbij en stel de gewenste zonwering online samen. Je krijgt direct een duidelijke prijsindicatie, maar hou er wel rekening mee dat verschillende factoren zoals de definitieve maatvoering en de montagewijze de prijs kunnen beïnvloeden. Dankzij onze transparante montageprijzen weet je van altijd wat je kunt verwachten en ontvang je geen verrassingen achteraf. Onze monteurs hangen jouw nieuwe zonnescherm of uitvalscherm graag vakkundig in Dongen op.

Meet- en adviesservice in de omgeving Dongen

Kom je er zelf niet uit en wil je passend advies voor jouw situatie? Dan helpen wij je graag verder. Voor een adviesafspraak aan huis komt één van onze zonwering specialisten langs op een moment dat voor jou uitkomt. Op deze manier zien wij gelijk welke zonwering aansluit op jouw wensen en wordt de zonwering professioneel ingemeten.

Scroll naar boven