/ Verkooppunten / Zonwering Den Bosch
inhuis plaza zonwering Den Bosch

Zonwering Den Bosch

Zonwering is onmisbaar wanneer jouw woning in Den Bosch direct opwarmt als de eerste zonnestralen zich laten zien. Met een zonnescherm of pergola zonwering creëer je een fijne schaduwplek op het terras. Screens en rolluiken zorgen voor privacy en houden de warmte buiten, waardoor de ruimte lekker koel blijft. inhuis plaza heeft voor iedere wens of situatie dé zonwering oplossing in huis. Onze zonwering wordt volledig op maat gemaakt en stel je online gemakkelijk samen. Wil je liever advies van een specialist? Geen probleem! Breng een bezoek aan onze showroom in Waalwijk of maak een afspraak voor advies aan huis.

  • 4.8/5 uit 2.400+ reviews
  • Professionele meet- en montageservice
  • 5 jaar garantie

vanaf

€ 280

Betaal in 3 delen

Advies bij jou thuis

Bereken jouw prijs en bestel

4.8/5 uit 2523+ beoordelingen

Als dé specialist in raamdecoratie en zonwering op maat, levert inhuis plaza al ruim 10 jaar tevreden klanten kwaliteit en service aan huis.

Bekijk reviews op Trustpilot >

Bestel snel online

Passend advies voor jouw situatie? Breng een bezoek aan één van onze showrooms of plan een adviesafspraak aan huis voor persoonlijk advies van onze deskundige adviseurs.

Alle zonwering op een rij >

Monteer zelf of laat ons monteren

Laat de montage van jouw nieuwe zonwering aan professionals over met onze meet- en montageservice. Met deze service kun je rekenen op service én vakmanschap.

Onze montageservice >

Zonwering Den Bosch - Advies van onze experts

Onze zonwering specialisten adviseren je graag in showroom Waalwijk

Onze specialisten brengen jouw wensen graag in kaart voor persoonlijk advies. In showroom Waalwijk laten onze adviseurs zien welk type zonwering aansluit op jouw wensen en geschikt is voor je woning in Den Bosch. Van het type zonwering, de handigste accessoires tot de perfecte doekkleur. In showroom Waalwijk laat jij je inspireren en loop je deur uit met een concreet plan. Breng een bezoek aan showroom Waalwijk of maak een afspraak in één van de 4 andere showrooms in Barendrecht, Woerden, Voorschoten of Naarden. Kom vrijblijvend langs of plan online een showroomafspraak in.

19 minuten rijden van Den Bosch

Adres- en contactgegevens

inhuis plaza Waalwijk

inhuis plaza B.V.

Tuinstraat 7
5144 NE Waalwijk
Nederland
Route plannen >

0416-796 001
info@inhuisplaza.nl
Start Whatsapp

Openingstijden

Ma10:00 - 17:00
Di10:00 - 17:00
Wo10:00 - 17:00
Do10:00 - 17:00
Vr10:00 - 17:00
Za10:00 - 17:00
ZoGesloten
Zonwering Den Bosch - Showroom Waalwijk

Professionele zonwering montageservice in omgeving Den Bosch

Wil jij zeker zijn van kwaliteit, service en garantie? Stel jouw zonwering dan samen met onze montageservice. Van mooie projecten in Den Bosch, Vught en Rosmalen tot zonwering klussen in Schijndel en Boxtel. Ons montageteam klaart de opdracht in omgeving Den Bosch binnen no-time.

Wat kost zonwering op maat?

Als je op zoek bent naar buitenzonwering voor jouw huis in Den Bosch is het wel zo prettig om te weten of het kostenplaatje binnen je budget valt. Wat is de vanaf-prijs en wat is het prijsverschil tussen verschillende soorten zonwering? Online helpen wij jou graag op weg. Stel de gewenste zonwering online samen en bekijk aan de hand van de globale maatvoering direct de prijs. Onthoud wel dat verschillende factoren nog invloed hebben op het definitieve kostenplaatje. De maatvoering, gewenste type bediening en extra opties of een systeemkleur in RAL-kleur naar keuze hebben hier invloed op. Voor de montage van jouw zonwering hanteren wij vaste prijzen, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Onze monteurs plaatsen jouw nieuwe markies of zonnescherm vakkundig in Den Bosch.

Advies- en meetservice in regio Den Bosch

Wil jij graag passend advies voor jouw situatie of twijfel je over de maatvoering? Dan ben je bij inhuis plaza aan het juiste adres! Voor een adviesafspraak aan huis komt één van onze deskundige zonwering adviseurs langs op een moment dat voor jou uitkomt en wordt de zonwering direct ingemeten.

Scroll naar boven