Zonwering Rotterdam

 

Op warme zomerdagen kan goede zonwering op jouw terras of woning in Rotterdam niet ontbreken. Zo creëer je met een zonnescherm een fijne schaduwplek op het terras, zijn rolluiken naast zonwerend ook isolerend en verhogen ze de inbraakveiligheid en verhoog je met screens de privacy in huis. Voor iedere situatie en wens is er een geschikte zonwering op maat.

Waarom kiezen voor Inhuis Plaza?

Adres- en contactgegevens

INHUIS Plaza Barendrecht
INHUIS Plaza B.V.

Londen 18
2993 LA Barendrecht
Nederland

Openingstijden

ZoGesloten
Ma10:00 - 17:00
Di10:00 - 17:00
Wo10:00 - 17:00
Do10:00 - 17:00
Vr10:00 - 17:00
Za10:00 - 17:00

Persoonlijk advies van een zonweringspecialist?

Onze specialisten geven je graag persoonlijk advies voor de beste zonwering voor jouw woning in Rotterdam. Maak een afspraak in onze showroom in Barendrecht of laat je adviseren over de mogelijkheden bij jou thuis.

Zonweringspecialist Bram

Ons assortiment zonwering

Zonneschermen
uitvalscherm luxaflex
Uitvalschermen
Rolluiken
Verandazonwering
markiezen op maat
Markiezen
Pergola zonwering
Screens

Onze montageservice in omgeving Rotterdam

Je hebt een mooi nieuw zonnescherm of een terrasoverkapping uitgekozen. Hoe nu verder? Voor het beste resultaat is het belangrijk dat jouw zonwering goed gemonteerd wordt. Met de montageservice van INHUIS ben je verzekerd van zonwering perfect op maat. Onze professionele monteurs plaatsen jouw nieuwe rolluik of zonnescherm graag bij jou in Rotterdam. Met transparante prijzen vooraf weet je van te voren wat je kunt verwachten en ontvang je geen verrassing met achteraf.

Populaire zonwering

Wat kost zonwering?

Op zoek naar nieuwe zonwering voor jouw woning in Rotterdam en benieuwd naar de kosten hiervan? De prijs van buitenzonwering hangt af van verschillende factoren: het type zonwering, de afmetingen, het merk en de opties die je wenst. Ook het type bediening en de montagekosten hebben invloed op de uiteindelijke prijs. Kies je bijvoorbeeld voor een rolluik voor een klein slaapkamerraam of ben je op zoek naar een groot zonnescherm voor jouw terras? In het prijstabel hieronder vind je een overzicht van de gemiddelde zonwering totaalprijzen.

Type zonwering Breedte in meters Gemiddelde prijzen ex. montage
Zonneschermen 3m x 5m €700 tot €5.000
Screens 1m x 3m €200 tot €300
Markiezen 1m x 3m €350 tot €650
Uitvalschermen 3m x 5m €700 tot €5.000
Verandazonwering 3m x 5m €700 tot €5.000