/ Verkooppunten / Rolluiken Breda

Rolluiken Breda

Rolluiken zijn essentieel voor woningen in Breda, waar de zon al vroeg in de ochtend je huis kan opwarmen. Met een zonnescherm of pergola zonwering zorg je voor een comfortabele schaduwplek op je terras. Screens en rolluiken bieden niet alleen privacy, maar houden ook de warmte buiten, waardoor je interieur koel blijft. Bovendien hebben op maat gemaakte rolluiken een inbraakwerende werking. Bij Inhuis Plaza vind je de perfecte zonwering voor elke situatie. Onze zonwering wordt volledig op maat gemaakt en kan eenvoudig online worden samengesteld. Liever persoonlijk advies? Bezoek dan onze showroom in Waalwijk of maak een afspraak voor advies bij je thuis.

  • Professionele meet- en montageservice
  • 4.8/5 uit 2.413+ reviews
  • 5 jaar garantie

vanaf

€ 280

Betaal in 3 delen

Advies bij jou thuis

Bereken jouw prijs en bestel

4.7/5 uit 2609+ beoordelingen

Als dé specialist in raamdecoratie en zonwering op maat, levert inhuis plaza al ruim 10 jaar tevreden klanten kwaliteit en service aan huis.

Bekijk reviews op Trustpilot >

Bestel snel online

Passend advies voor jouw situatie? Breng een bezoek aan één van onze showrooms of plan een adviesafspraak aan huis voor persoonlijk advies van onze deskundige adviseurs.

Alle rolluiken op een rij >

Monteer zelf of laat ons monteren

Laat de montage van jouw nieuwe zonwering aan professionals over met onze meet- en montageservice. Met deze service kun je rekenen op service én vakmanschap.

Onze montageservice >

Onze rolluik specialisten adviseren je graag in showroom Waalwijk

In onze showroom in Waalwijk staan onze experts klaar om je te helpen bij het kiezen van de beste rolluiken voor je woning in Breda. Bezoek onze showroom in Waalwijk of ga naar een van onze andere locaties in Woerden, Voorschoten, Barendrecht, of Naarden om de verschillende soorten zonwering en de diverse doek- en systeemkleuren te ontdekken. Maak online een afspraak of kom zonder verplichting langs voor inspiratie.

27 minuten rijden van Breda

Adres- en contactgegevens

inhuis plaza Waalwijk

inhuis plaza B.V.

Tuinstraat 7
5144 NE Waalwijk
Nederland
Route plannen >

0416-796 001
info@inhuisplaza.nl
Start Whatsapp

Openingstijden

Ma10:00 - 17:00
Di10:00 - 17:00
Wo10:00 - 17:00
Do10:00 - 17:00
Vr10:00 - 17:00
Za10:00 - 17:00
ZoGesloten

Professionele rolluik montageservice in omgeving Breda

Ons montageteam staat klaar om de klus snel en efficiënt te klaren in de regio Breda. Kies voor zekerheid, kwaliteit en garantie met de montageservice van Inhuis Plaza. Van prachtige projecten in Breda-Noord, Breda-Centrum en Breda-Zuid tot montageopdrachten in omliggende plaatsen zoals Goirle en Oisterwijk.

Wat kost zonwering op maat?

Benieuwd naar de kosten van op maat gemaakte rolluiken in Breda? De prijs wordt bepaald door verschillende factoren: het type rolluik, de afmetingen, de bediening, het merk en de gewenste opties. Ook de montagekosten spelen een rol in de totale prijs. Je kunt eenvoudig zelf de prijs berekenen door je favoriete product online samen te stellen, een offerte aan te vragen of onze showroom in Waalwijk te bezoeken. Voor de montage van je rolluik hanteren wij vaste, transparante prijzen, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent.

Meet- en adviesservice in de omgeving Breda

Benieuwd naar de kosten van nieuwe, op maat gemaakte rolluiken in Breda? De prijs wordt bepaald door verschillende factoren: het type rolluik, de afmetingen, het bedieningssysteem, het merk en de gewenste opties. Ook de montagekosten beïnvloeden de totale prijs. Bereken eenvoudig jouw prijs door je favoriete product online samen te stellen, vraag een offerte aan, of bezoek onze showroom in Waalwijk. Voor de montage van jouw rolluik hanteren wij vaste, transparante prijzen, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent.

Scroll naar boven