INHUIS Project bij fam. van den Berg

Deze maand zijn we INHUIS bij de familie Van den Berg in Hilversum. Zij hebben gekozen voor twee verschillende zonweringsmogelijkheden. Eén om ‘s zomers lekker buiten te zitten en één om de warmte buiten te houden. Een tuin op het zuidwesten biedt veel zon, maar ook warmte.

"Toen we hier zijn gaan wonen hebben we binnen en buiten alles flink aangepakt. Gaandeweg kwamen we er echter achter dat we niet optimaal van de tuin konden genieten met de bestaande zonwering. Inmiddels wisten we dat het iets moest zijn dat ervoor zorgde dat we al vanaf 12:00 uur in de schaduw kunnen zitten, ons droog kan houden bij een regenbuitje en de (lage) avondzon uit ons gezicht kan houden.

We zijn uiteindelijk gegaan voor een Plaza Viva met Volant Plus van Weinor. Dit is een soort pergola zonwering met een verlenging tegen een laaghangende zon. Voor ons echt de ideale oplossing. Omdat het eind vorig jaar is geplaatst hebben we er tot nu nog niet echt van kunnen genieten, maar we zijn klaar voor de eerste zonnestralen. De mooie maanden zitten er aan te komen dus dat genieten zal zeker gaan lukken.

Ook wilde we, voor onze tweede schuifpui, een screen om de warmte buiten te houden. Dit is erg prettig omdat we aan het einde van de middag de zon recht op de ramen van de woonkamer hebben staan, waardoor het binnen erg warm wordt. Wij hebben gekozen voor een scherm dat mooi bij de woning past."

Producten

- Pergolino P3000 Stobag
- Ritz screen V599 Verano

Met screens kun je de warmte buiten houdenWILT U LIEVER THUIS GEADVISEERD WORDEN? Maak een afspraak met één van onze adviseurs!

Het team van INHUIS Plaza bestaat uit ervaren specialisten die met liefde voor het vak elke dag de uitdaging aangaan om de mooiste raamdecoratie en zonwering op maat voor u uit te zoeken. Wij begrijpen als geen ander dat het prettig is om in uw eigen huis de keuze te kunnen maken, daarom komen wij graag langs voor een advies aan huis.