Meten en monteren


MEETINSTRUCTIES

Je raamdecoratie zelf inmeten en monteren is makkelijker dan je denkt! INHUIS Plaza heeft voor jou een compleet pakket met meetinstructies en montagehandleidingen samengesteld, zodat je gemakkelijk en snel zelf aan de slag kunt.

Tip: “Als je voor meerdere ramen tegelijk gaat meten adviseren wij je de indeling van je kamer te tekenen. Geef de ramen een eigen nummer, zodat je gemakkelijk kunt bijhouden welke je al gemeten hebt. Noteer ook of je de raamdecoratie op de dag of in de dag hebt gemeten.”

GORDIJNEN

 • Overgordijnen
 • Vitrage en Inbetween
 • Verduisterende gordijnen
 • Vouwgordijnen

HORREN

ZONWERING

OVERIG

 • Terrasoverkappingen 

GRATIS MEETVERZEKERING

Meet je zelf de raambekleding in en bestel je het product online? Dan kan het voorkomen dat je per ongeluk een foutje maakt bij het inmeten, waardoor het product te breed is of niet breed genoeg is.

Op alle producten van het INHUIS merk krijg je een gratis meetverzekering. Met de meetverzekering zorgen we ervoor dat je de producten gratis in de juiste maten ontvangt. Je bent dus verzekerd van nieuwe raambekleding in de juiste gewenste maat!

Hoe werkt het?
Heb je verkeerd gemeten of per ongeluk de verkeerde maten ingevuld tijdens het bestellen? Meld binnen 14 dagen na ontvangst per email dat je gebruik wilt maken van de meetverzekering. Stuur je e-mail naar klantenservice@inhuisplaza.nl.

Voorwaarden meetverzekering
Om gebruik te kunnen maken van de meetverzekering moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • - De meetverzekering geldt alleen voor producten van het merk INHUIS.
 • - De garantie geldt voor alle raamdecoratie van INHUIS m.u.v. rolluiken en (vouw)gordijnen.
 • - Jouw nieuwe product is exact hetzelfde als het oude product, alleen de wijzigingen in de afmetingen vallen onder de meetverzekering.
 • - Je betaalt bij als er een verschil in prijs is tussen het oude en nieuwe product. Bijvoorbeeld als het artikel een grotere maat heeft.
 • - Is het nieuwe product voordeliger? Dan ontvang je géén creditering van het verschil.
 • - De meetverzekering is eenmalig te gebruiken. De garantie vervalt dus op een aangepast product of nieuw opgestuurd product met nieuwe maten.
 • - Wij ruilen om, of passen alleen dezelfde producten aan, wanneer je dit binnen 14 dagen na aflevering schriftelijk meldt per e-mail via het e-mailadres klantenservice@inhuisplaza.nl. Meld in de e-mail het ordernummer, welke producten er een verkeerde maat hebben en welke nieuwe maten je nodig hebt.
 • - We ruilen om of passen aan nadat het product, in originele verpakking is geretourneerd aan ons. De verzendkosten hiervoor á € 14,95 euro zijn voor jouw eigen rekening. Daarnaast zijn de verzendkosten van € 14,95 van het nieuwe product naar jouw huisadres ook voor jouw rekening.
 • - Bestellingen die niet geleverd zijn op een huisadres vallen niet onder de garantie.
 • - De meetverzekering geldt voor maximaal 20 producten.
 • - Het product wordt, afhankelijk van de situatie, vermaakt of opnieuw geproduceerd.
 • - I.v.m. het retourneren van het product naar de fabriek, het vermaken van het product en het opnieuw toesturen van het product heeft het nieuwe product een levertijd van minimaal 5 weken.

Geldende acties zijn niet toepasbaar op de nieuw te leveren producten. Voorbeeld: Je koopt een rolgordijn van € 460,- met een met een kortingscode voor 10%. Hierdoor kost het rolgordijn nog maar € 414. Wanneer je gebruik maakt van de meetverzekering is deze korting niet geldig, en betaal je het verschil van €46 extra bij. (€460- €414 = €46).


MONTAGEINSTRUCTIES

zelfmonteren

Je hoeft niet heel handig te zijn om je raamdecoratie zelf te kunnen monteren. De meeste raam- decoratie producten zijn namelijk gemakkelijk te monteren. Wij leggen jou graag uit hoe je de raamdecoratie monteert in onze montagehandleidingen!

Tip: “Als je erg brede producten hebt besteld adviseren wij om de raamdecoratie met twee personen op te hangen.”


RAAMDECORATIE

GORDIJNEN

 • Overgordijnen
 • Vitrage en Inbetween
 • Verduisterende gordijnen
 • Vouwgordijnen

HORREN

ZONWERING

OVERIG

 • Terrasoverkappingen 

LATEN METEN EN/OF MONTEREN

Kun je bij het inmeten en monteren van je raamdecoratie en/of zonwering wel wat hulp gebruiken? Kies dan voor meet- en montageservice en wij garanderen dat jouw raamdecoratie altijd past en vakkundig wordt gemonteerd. De meetservice is tijdelijk helemaal gratis!

Snel! Binnen 48 uur na jouw aanvraag word je gebeld voor een afspraak. Het inmeten en de montage kan dan binnen 4-6 weken plaatsvinden.

Met onze standaardtarieven weet je precies wat de kosten zijn en waar je aan toe bent. Daarnaast krijg je tot 2 jaar garantie op de montage en zelfs 2 tot 5 jaar fabrieksgarantie op de producten.

Tarieven

Laten meten

De prijs voor het inmeten van jouw raampartijen is € 75,- en gratis bij orders boven de € 1.000,- tijdelijk helemaal gratis. Op basis van de juiste maatvoering ontvang je na de meetafspraak, geheel vrijblijvend, de offerte. Wanneer je akkoord bent met de offerte is het mogelijk om een montageafspraak in te plannen.

Let op: Ga je nog stucen, spachtelputzen of de vloer leggen? Wacht dan met het maken van een afspraak tot dit is gebeurd

Voorwaarden

 • - INHUIS Plaza meet de juiste maten zonder montage alleen bij raamdecoratie producten en horren. Dit is niet mogelijk bij zonwering, rolluiken en shutters.
 • - De maten van jouw raampartijen blijven altijd eigendom van INHUIS Plaza en worden niet vrijgegeven als er geen bestelling wordt geplaatst.

Laten monteren

Wij rekenen een vast starttarief voor de montageservice + een vaste prijs per product. De standaardtarieven voor de montage zijn als volgt:

Starttarief montage € 75,-* +

Product type

Prijs vanaf:
Raamdecoratie € 35,00
Elektrische raamdecoratie € 85,00
Gordijnen (incl. rails) € 65,00
Gordijnrails € 65,00
Horren € 35,00
Shutters (per m2) € 60,00
Shutter vouwrail € 170,00
Knikarmscherm € 199,00
Rolluiken € 149,00
Screens € 179,00
Markiezen € 199,00
Uitvalschermen € 199,00
Verandazonwering € 399,00
Zonweringsdoek € 199,00
Terrasoverkapping € 699,00

*Dit tarief geldt voor de regio rondom onze showrooms, wij houden daarvoor een straal van 50km rondom Barendrecht en Naarden aan. Woon je buiten deze regio dan bieden wij jou graag een voorstel op maat.
* Deze bedragen zijn exclusief eventuele klimmaterialen en overige benodigdheden.  
* De daadwerkelijke kosten worden na het inmeten vastgesteld!
Bekijk onze meet en montageservice pagina voor meer informatie.