Kindveiligheid

Kindveiligheid

Jonge opgroeiende kinderen zijn vaak nieuwsgierig naar alles wat er om hen heen te zien en aan te raken is. Het is daarom erg belangrijk dat je raamdecoratie veilig is voor kinderen. De producten van INHUIS voldoen altijd aan de laatste regels op het gebied van kindveiligheid.

Bij INHUIS Plaza bieden wij bij onze producten verschillende oplossingen aan om de kindveiligheid te garanderen.

INHUIS Plaza stuurt met alle prodcuten waarop dit van toepassing is een kettingbeveiliging mee. Hier wordt de ketting in vastgeklikt zodat er niet aan het koord of aan de ketting getrokken kan worden. Ook wordt er altijd een ketting verzwaarder mee gestuurd. Als de koorden worden samen geknoopt, kunnen er lussen en draaien in de koorden komen. Hierdoor kan een kind verstrengeld raken in de lussen en stikken. Als je de koorden omhoog wilt hebben, is het verstandig een koordkikker aan te schaffen. Deze moet zich minimaal 150 cm boven de grond bevinden. Een koordkikker moet stevig worden bevestigd aan de muur en mag niet bewegen of kunnen draaien. Het koord wordt volledig in de koordkikker gewikkeld, waardoor kinderen er niet verstrengeld in kunnen raken.

Child-Safety-Logo-150px

Ontvang GRATIS het inspiratieboek voor jouw raamdecoratie & zonwering!

 

Doe ideeën op met behulp van 63 pagina’s vol

inspiratie voor jouw droomhuis!

Door de aanvraag van het gratis inspiratieboek ga je ermee akkoord dat we één keer per maand een inspirerende mailing sturen. Hier kun je je natuurlijk elk moment weer voor afmelden.

✓ Leuke binnenkijkers bij klanten
✓ Handige tips & inspiratie
✓ Nieuwste acties als eerste in je mailbox

 

Wij sturen je één keer per maand een inspirerende mailing.

En beloofd, je krijgt geen spam.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Inhuis Plaza jouw gegevens verwerkt