Thuiswinkel

Thuiswinkel

Bij INHUIS Plaza vinden wij klanttevredenheid erg belangrijk. Onze webshop heeft dan ook het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg. Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. De Nederlandse Thuiswinkel Organisatie (Thuiswinkel.org), deelt dit waarborg alleen uit aan webshops die zich houden aan haar gedragsregels en aan de Nederlandse wetgeving. 

Thuiswinkel Waarborg

Zie je op een website het logo van het Thuiswinkel Waarborg staan, dan weet je dat je met een betrouwbare webshop te maken hebt. Je kunt erop rekenen dat webshops met het keurmerk veilige shops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Je bent dus verzekerd van een veilige betaalomgeving, algemene voorwaarden die overeenkomen met de Consumentenbond en een bedrijf die jouw klachten snel en correct afhandelt. 

Ontvang GRATIS het inspiratieboek voor jouw raamdecoratie & zonwering!

 

Doe ideeën op met behulp van 63 pagina’s vol

inspiratie voor jouw droomhuis!

Door de aanvraag van het gratis inspiratieboek ga je ermee akkoord dat we één keer per maand een inspirerende mailing sturen. Hier kun je je natuurlijk elk moment weer voor afmelden.

✓ Leuke binnenkijkers bij klanten
✓ Handige tips & inspiratie
✓ Nieuwste acties als eerste in je mailbox

 

Wij sturen je één keer per maand een inspirerende mailing.

En beloofd, je krijgt geen spam.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Inhuis Plaza jouw gegevens verwerkt