Werken bij INHUIS Plaza

Werken bij INHUIS Plaza

INHUIS Plaza groeit hard wat betekent dat we continue in ontwikkeling zijn en we steeds nieuwe uitdagingen tegenkomen op ons pad. Die uitdagingen pakken we heel graag aan als jong en professioneel team. Want we gaan voor het het allerbeste resultaat en willen steeds een stap vooruit!

Bij zo’n ondernemend bedrijf horen creatieve, flexibele en proactieve medewerkers. De samenstelling in ons team van jonge, creatieve medewerkers en ervaren professionals zorgt voor een interessante mix. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet in combinatie met een grote dosis kennis uit de branche. 

Je vindt bij ons een open en informele werksfeer en een comfortabele werkomgeving. Iedereen kent elkaar en helpt elkaar wanneer nodig. Er wordt hard gewerkt, maar er is tegelijkertijd ook tijd om te genieten. Zo is de vrijdagborrel een vaste prik en kun je ook rekenen op leuke bedrijfsuitjes. Denk je dat jouw talenten waardevol zijn voor ons team van professionals en staat jouw droombaan ertussen? Kom maar op met die sollicitatie! 

Staat jouw functie er niet tussen en wil je je graag aansluiten bij INHUIS Plaza? Stuur ons gerust een mailtje. We zijn benieuwd welke talenten jij in huis hebt! 

Daarom werken bij INHUIS Plaza!

  • Gezellige werksfeer
  • Veel uitdagingen en kansen
  • Jonge en ervaren collega's
  • Leuk kantoor en showroom in Barendrecht & Naarden
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Vacatures

Vragen over de vacatures?

Bel ons gerust even via 0180 – 555 900 of stuur ons een e-mail.

✓ Leuke binnenkijkers bij klanten
✓ Handige tips & inspiratie
✓ Nieuwste acties als eerste in je mailbox

 

Wij sturen je één keer per maand een inspirerende mailing.

En beloofd, je krijgt geen spam.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Inhuis Plaza jouw gegevens verwerkt