Terug naar overzicht

Bestelling plaatsen

Bij inhuis plaza bestel je eenvoudig en veilig jouw nieuwe raamdecoratie en zonwering producten. Hieronder vind je een aantal vragen en antwoorden over het plaatsen van een bestelling. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via de klantenservice.

advies showroom
Op welke manieren kan ik bestellen bij inhuis plaza?

Je kunt bij inhuis plaza op verschillende manieren bestellen:

Via onze website inhuisplaza.nl
Bij je thuis tijdens een adviesafspraak
In één van onze vijf showrooms
Telefonisch met een adviseur
Per mail, stuur je bestelling naar info@inhuisplaza.nl

Hoe plaats ik een bestelling online?

Bestel je raamdecoratie en/of zonwering online via onze website. Kies het product wat je graag wil, stel het product samen in de configurator (kies de juiste kleur, breedte, hoogte en eventuele andere opties) en doorloop de rest van het bestelproces in de winkelwagen. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestiging van ons per mail en zorgen wij dat het product voor jou gemaakt wordt.

Hebben jullie een showroom?

Ja, inhuis plaza heeft 5 showrooms in Nederland. Laat je inspireren en kom langs in één van onze showrooms voor persoonlijk advies en het bestellen van je producten. Je bent van harte welkom in onze showroom in Barendrecht, Naarden, Woerden, Waalwijk of Voorschoten.

Kan ik de kleuren in het echt zien?

Je kunt gratis kleurstalen aanvragen van onze raamdecoratie, de kleuren bekijken tijdens een adviesafspraak of de kleuren en producten in het echt bekijken in onze showrooms.

Zijn alle prijzen inclusief btw?

Ja, alle getoonde prijzen in onze webshop zijn inclusief btw.

Wat zijn de montagekosten?

Bekijk hier onze montageprijzen per product.

Terug naar overzicht

Scroll naar boven