Cbw erkend

INHUIS Plaza CBW-erkend

INHUIS Plaza is CBW erkend, waardoor we je veel zekerheid bieden. De algemene voorwaarden die wij hanteren beschermen jou als consument extra goed. Hierin zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor jou van belang zijn als je iets koopt. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 zekerheden. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om veilig betalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie. De CBW-erkend-zekerheden worden alleen versterkt door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retail-non food.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties:

*Gaat een CBW-erkende winkel failliet dan heb je recht op een vervangende koop. Er wordt geen geld uitgekeerd. Het aanbetalingsbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%. De aanbetalingsregeling is niet van toepassing voor een webwinkelaankoop.