Verduisterende gordijnen

[[filter_text.title]]

Onze verduisterende gordijnen zorgen ervoor dat er nauwelijks licht de kamer binnen komt, dit is ideaal voor in de slaap-, kinder- of babykamer. Wij hebben een grote collectie verduisterende stoffen van hoge kwaliteit. Gordijnen geven warmte en stijl aan uw kamer en bepalen zo de sfeer in deze ruimte. Met verduisterende gordijnen van INHUIS bent u verzekerd van functionaliteit en kwaliteit tegen een aantrekkelijk prijs.

GEHELEGEFILTERDE COLLECTIE

Uitstekend

9.1 van 10
938 Klantenbeoordelingen op
2017-11-20
Super service
Super service, klantvriendelijk en heel beleefde en aardige monteurs!
Lees meer..

Voordelen van verduisterende gordijnen

Er zijn veel redenen waarom u voor een verduisterend gordijnen kunt kiezen. De meest voor de hand liggende is de lichtinval. Verduisterende gordijnen beschikken daarnaast over andere zeer functionele eigenschappen; ze verbeteren de akoestiek van de ruimte en hebben een hoge isolatiewaarde. De verhoogde isloatiewaarde zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft en de kou buiten wordt gehouden in de winter. In de zomer is dit precies andersom. Bij INHUIS Plaza bent u aan het juiste adres voor verduisterende stoffen en dim out stoffen. U heeft keuze uit een ruime collectie kleuren en stoffen waarvan er veel kamerhoog leverbaar zijn. Kamerhoge stoffen worden naadloos geconfectioneerd en bestaan dan als het ware uit één stuk.

Verduisterende gordijnen op maat

Wilt u verduisterende gordijnen die aan de roede bevestigd worden door middel van ringen of vindt u plooien aan een rail mooier? Bij INHUIS Plaza stelt u eenvoudig uw verduisterende gordijn samen aan de hand van uw wensen. U selecteert de afmetingen en kleuren die u wenst en kunt zo eenvoudig een keuze maken. Wilt u de gordijnen helemaal verduisteren? Dit kan door te kiezen uit een dim out gordijnstof en deze te voorzien van een verduisterende voering. Als u uw bestelling geplaatst heeft worden uw dim out gordijnen kant en klaar bij u thuisbezorgd. Wij rekenen hiervoor geen verzendkosten.